KLM start vluchten vanaf luchthaven Malpensa

Vanaf 26 maart 2017 voert KLM – na ruim 5 jaar – weer vluchten vanaf de luchthaven Malpensa in Milaan. Malpensa wordt daarmee de 11e Italiaanse luchthaven met een directe verbinding met de hubs Amsterdam Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Daarnaast verhogen KLM en Air France het aantal vluchten tussen Milaan en Amsterdam en Parijs.

Nieuwe vluchten

Met ingang van 26 maart 2017 start KLM met 3 dagelijkse vluchten tussen Milaan Malpensa en Schiphol, naast een bestaande vlucht vanaf Milaan Linate.

 

 

Daarnaast voert Air France 5 vluchten per dag uit tussen Milaan Malpensa en Parijs Charles de Gaulle. Hiermee krijgen passagiers vanuit Milaan aansluiting op vluchten naar meer dan 260 bestemmingen met een maximale overstaptijd van 4 uur in Amsterdam of Parijs.

 

 

Heropening

Naast de heropening van Milaan Malpensa, heeft KLM eind vorig reeds 2 nieuwe Italiaanse seizoensbestemmingen, Cagliari en Catania toegevoegd aan haar netwerk.

“Met de heropening van Milaan Malpensa, de op een na belangrijkste luchthaven van Italië, zal KLM ook vluchten vanaf deze luchthaven aanbieden. Hiermee bieden we onze passagiers keuze uit meer vluchten van en naar 2 Milanese luchthavens.” aldus Harm Kreulen, Directeur KLM Nederland.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.