Nieuwe collegereeks MuseumJeugdUniversiteit van start bij Haagse musea

Nieuwsgierige kinderen kunnen dit voorjaar weer bij drie Haagse musea terecht voor een nieuwe collegereeks van de MuseumJeugdUniversiteit. Het Haags Historisch Museum, Museum de Gevangenpoort en het Museon organiseren elke maand een leuk, interessant en soms spannend college voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud.

Zo organiseert het Haags Historisch Museum dit najaar een college over overleven zonder elektriciteit, luister je in Museum de Gevangenpoort naar twee museumbeveiligers en legt Museon uit of je met een auto naar de Zuidpool kunt gaan. Na afloop van de collegereeks krijg je een diploma.

 

 

De sprekers bij de MuseumJeugdUniversiteit zijn wetenschappelijk medewerkers van het museum, wetenschappers uit de academische wereld of experts uit het vakgebied. Dit zijn inspirerende mensen, die waanzinnig veel over hun onderwerp weten!

Een collegereeks bij de MuseumJeugdUniversiteit kost slechts €20. Voor inschrijven en een compleet overzicht van de colleges ga je naar de website van de MuseumJeugdUniversiteit.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.