Beste kampeerregio van Europa met Beerze Bulten als mooiste camping

RECRON en MarketingOost zijn met recht trots op alle prijswinnaars tijdens de verkiezingen op de Vakantiebeurs van de beste en mooiste campings van Europa en Nederland. Het was woensdag 11 januari een memorabele dag voor de campings in regio Vechtdal Overijssel met maar liefst vijf prijswinnaars op één dag! Vooraanstaande reisorganisaties als ANWB en KIDS Vakantiegids hebben de prijzen uitgereikt.

Vijf prijswinnaars op een rij

Martin Maassen, regiomanager Oost van RECRON en Henk van Voornveld, directeur MarketingOost zijn trots op deze topbedrijven en ondernemers: “Goed voor het Vechtdal, goed voor Overijssel en goed voor Oost-Nederland (ook de Wildhoeve uit Emst viel bij de ANWB in de prijzen met KCK Innovatie van het Jaar 2017)”. De beste kampeerregio van Europa met vijf winnaars voor Vechtdal Overijssel in 2017:

  • Beste ANWB gezinscamping van Europa 2017(categorie 1: De mooiste camping voor gezinnen met jonge kinderen (tot 12 jaar): Beerze Bulten
  • Beste ANWB charmecamping van Nederland 2017: De Roos
  • Beste ANWB natuurcamping van Nederland 2017: de Lemeler Esch
  • Beste Kids Vakantieaanbieder Kamperen 2017: Sprookjescamping de Vechtstreek
  • Beste Kids Vakantieaanbieder Glamping 2017: De Zandstuve

 

 

De mooiste camping voor gezinnen met jonge kinderen (tot 12 jaar) in Europa

RECRON-lid Camping Vrijetijdspark De Beerze Bulten is voor 2017 uitgeroepen tot “De mooiste camping voor gezinnen met jonge kinderen (tot 12 jaar)”. De jury: Een gastvrije camping met zeer complete voorzieningen voor gezinnen. Het aantrekkelijke van deze camping is dat ze zich gevormd heeft naar haar omgeving: geen rechte straatjes of velden, maar fraaie plaatsen tussen of op de bulten van de Beerze.

 

 

Genomineerden “De mooiste charme camping” en “Mooiste natuurcamping”

Naast de winnaar voor de “De mooiste camping voor gezinnen met jonge kinderen (tot 12 jaar) behoren er ook twee RECRON-leden tot de genomineerden in de andere categorieën. Een nominatie voor de “De mooiste charme camping” komt toe aan Camping De Roos uit Beerze. Genomineerd voor de “Mooiste natuurcamping” is Natuurcamping De Lemeler Esch uit Lemele.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.