DUIKEN Magazine ontvangt de Gouden Flamingo op de Vakantiebeurs

Onder grote belangstelling heeft Rene Lipmann van DUIKEN Magazine dinsdag 10 januari uit handen van Roger Davids (Bonaire Toeristenbureau) de Gouden Flamingo 2016 ontvangen. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een persoon of bedrijf die in het afgelopen jaar veel heeft betekend voor de marketing en promotie van het eiland Bonaire.

Op de foto v.l.n.r.: Judith Rietveld (DUIKEN Magazine), Rene Lipmann (DUIKEN Magazine), Roger Davids (Bonaire Toeristenbureau) en Felice van Steenbergen (DUIKEN Magazine).

Op de foto v.l.n.r.: Judith Rietveld
(DUIKEN Magazine), Rene Lipmann (DUIKEN Magazine), Roger Davids (Bonaire
Toeristenbureau) en Felice van Steenbergen (DUIKEN Magazine).

“Duiken magazine heeft als marktleider diverse nieuwe marketing kanalen geopend voor Bonaire.” complimenteerde Davids de winnaar. Dankzij deze inspanningen bereikt Bonaire niet alleen de traditionele duiker, maar ook een grote groep duikliefhebbers, die zich online oriënteert op interessante duiklocaties, zoals de 54 bijzondere kantduikplekken op Bonaire.

Roze Ei

Het Roze Ei, de aanmoedigingsprijs, ging dit jaar naar O’Neill. Het Bonaire Toeristenbureau heeft met dit wereldberoemde surfmerk een aantal opvallende marketingacties op stapel staan. Tyrone Smit nam de prijs in ontvangst.

 

 

De uitreiking vond onder grote belangstelling plaats tijdens de jaarlijkse vakdag van de Vakantiebeurs in Utrecht. Airlines, touroperators, reisagenten, media en andere geïnteresseerden waren hiervoor naar de Bonaire-stand gekomen.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.