Amsterdams bedrijf wint Nederlandse titel ‘Beste Leerbedrijf Horeca van het Jaar 2016’

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station is gisteren tijdens de finale bekroond met de landelijke titel ‘Beste Leerbedrijf Horeca van het Jaar’ tijdens de Horecava in de RAI. Al eerder in 2016 mochten zij de titel ‘Beste Leerbedrijf van Amsterdam’ in ontvangst nemen. In 5 jaar tijd heeft het hotel meer dan 250 leerlingen en studenten opgeleid.

Leerling van DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station, Naomi Hofman, niveau 4 gespecialiseerd kok, eerstejaars, roemt het hotel om de goede sfeer. ‘Je bent er geen leerling, maar onderdeel van het hele team. Ze halen je omhoog en er is altijd tijd en aandacht’.

 

 

Het niveau van de top 10 leerbedrijven was erg hoog dit jaar. Dit maakte het vaststellen van de nummer 1 een lastige opgave voor de commissie, welke bestaat uit vertegenwoordigers van KHN, FNV, de MBO Raad, SBB, SVH en de winnaars Beste Leerbedrijf Horeca 2014 en 2015.

 

 

De verkiezing

De verkiezing ‘Beste Leerbedrijf Horeca’ is in het leven geroepen om leren in de praktijk te stimuleren en de waarde die leerbedrijven voor de horecasector hebben onder de aandacht te brengen. Dit is goed voor de individuele leerbedrijven en de sector als geheel. Besteedt een leerbedrijf voldoende tijd en aandacht aan leerlingen? Biedt het bedrijf een veilige leeromgeving, met voldoende balans tussen werk en leren? Deze factoren worden meegenomen in de verkiezing ‘Beste Leerbedrijf Horeca’. In totaal werden er dit jaar 111 bedrijven genomineerd, 84 van hen deden mee aan de wedstrijd.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.