D-reizen en VakantieXperts ontzorgen reizigers met EUClaim service

Geconfronteerd worden met een vertraagde of geannuleerde vakantievlucht is al vervelend genoeg. Vakantiegangers willen zich dan ook niet nog eens bezig hoeven te houden met de rompslop voor het terugvorderen van de wettelijke vergoeding hiervoor: het ultieme vakantiegevoel van even helemaal niets staat immers voorop.

D-reizen en VakantieXperts bieden nu een nieuwe service aan: vanaf heden neemt de reisorganisatie de zorg voor het indienen en afhandelen van de zogeheten EUclaim uit handen. D-reizen en VakantieXperts zetten zich in voor het belang van de reiziger, terwijl deze geniet van een zorgeloze vakantie.

 

 

EUclaim

Om de rechten van vliegtuigpassagiers te beschermen en de plichten van een luchtvaartmaatschappij vast te stellen heeft de EU een wetgeving ingesteld. Deze verordening geeft reizigers de mogelijkheid een claim in te dienen bij de vliegtuigmaatschappij als bijvoorbeeld een vlucht vertraagd of geannuleerd is of als een passagier geweigerd wordt op een vlucht. Afhankelijk van de situatie, het aantal uur vertraging en de afstand van de totale vlucht heeft de consument recht op een vergoeding.

 

 

Vakantie zonder zorgen

Het indienen van deze claim kost echter veel tijd en vraagt om het nodige papierwerk. D-reizen en VakantieXperts willen de consument graag ontzorgen en voor €5,-, naast de vakantieboeking, nemen zij dit werk op zich. De reiziger hoeft zich nergens druk om te maken, want de reisorganisaties zijn in het bezit van alle benodigde documenten en gegevens en pakken de claim moeiteloos op. Bovendien krijgt de reiziger 100% vergoed indien de claim wordt toegewezen.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.