Nu extra services in de Garmin live servicediensten

Garmin introduceert nieuwe versies van de Drive™ autonavigatiesystemen waarbij nu gratis live servicediensten worden aangeboden. De nieuwe Garmin Drive toestellen zijn uitgerust met toonaangevende waarschuwingen voor bestuurders, live servicediensten voor de meest recente content en nuttige functies die elke dag van pas komen. Of u nu boodschappen gaat doen, naar het werk of op vakantie gaat of op zoek bent naar een parkeerplaats, Garmin brengt u op de eindbestemming. U hoeft alleen maar te rijden.

Net als de bestaande Drive-modellen zijn ook de nieuwe versies uitgerust met functies die het bewustzijn van de bestuurder vergroten. Onderweg zijn er veel zaken die de bestuurder kunnen afleiden van het rijden. Met de ingebouwde waarschuwingen en meldingen wordt de bestuurder ondersteund en enkele van deze afleidingen verminderd, blijft u als bestuurder op de hoogte en komt u ontspannen op de eindbestemming aan.

 

 

Het instapmodel Garmin Drive 51/61 biedt diverse waarschuwingen voor de bestuurder, die het rijden veiliger maken. De Garmin DriveSmart 51/61 voegt daar smart connected functies aan toe. Bestuurders kunnen met de Garmin DriveAssist 51 hun rit vastleggen dankzij de ingebouwde dash-cam. Bent u op zoek naar een luxe variant, dan is de Garmin DriveLuxe 51 uitermate geschikt.

 

 

Safety first met waarschuwingen en meldingen voor bestuurders

Om veilig rijden te bevorderen, bevatten alle Garmin Drive producten nuttige functies voor bestuurders zoals waarschuwingen voor roodlicht- of snelheidscamera’s, naderende files, scherpe bochten en schoolzones op de route, vermoeidheidswaarschuwing, snelheidsveranderingen, verkeerde rijbaan en meer. Andere functies die het rijden gemakkelijk maken zijn onder andere Garmin Real Directions, waarbij u als bestuurder duidelijke aanwijzingen ontvangt door het gebruik van herkenbare gebouwen en verkeerslichten.

Garmin Drive 51/61

Naast bovengenoemde functies is dit instapmodel tevens uitgerust met live verkeersinformatie1 wanneer gekoppeld met een smartphone.

De koppeling met de smartphone zorgt er tevens voor dat u gebruik kunt maken van live parkeerinformatie1 van Parkopedia, ’s werelds toonaangevende aanbieder van parkeerinformatie. Parkopedia geeft u prijsindicaties en beschikbare parkeerplaatsen langs de weg (gebaseerd op trends) wanneer u de bestemming nadert.

Andere real-time services zijn onder andere LiveTrack waarmee u als bestuurder uw locatie kunt delen met vrienden. Tijdens elke autorit, lang of kort, kunt u beoordelingen raadplegen van populaire bestemmingen zoals hotels, restaurants en bezienswaardigheden dankzij voorgeladen gegevens van TripAdvisor.

Garmin DriveSmart 51/61

De DriveSmart-modellen hebben alle functies van de Drive aangevuld met Wi-Fi, zodat kaart- en software updates heel eenvoudig kunnen plaatsvinden. Bestuurders kunnen kiezen tussen een 5-inch model of het nieuwe 6.95-inch model met extra breed touchscreen.

Op het hoge resolutie display worden smartphone meldingen weergegeven. Hiermee kunt u inkomende oproepen, tekstberichten en app meldingen duidelijk aflezen. Dankzij spraakgestuurde navigatie en Bluetooth technologie voor handsfree bellen houdt u uw handen veilig aan het stuur.

Heeft u uw auto geparkeerd? Koppel dan de nieuwe DriveSmart modellen met een Garmin smartwatch (Connect IQ compatibel) om uw looproute van uw auto naar uw bestemming en omgekeerd te vinden. Zo raakt u nooit de weg kwijt en kunt u altijd uw geparkeerde auto terugvinden.

Garmin DriveAssist 51

DriveAssist bouwt voort op de Garmin DriveSmart en is voorzien van een dashboard camera. De camera registreert continu gegevens tijdens de autorit en slaat automatisch videobeelden op in geval van een botsing. Dankzij de geïntegreerde camera ontvangt u als bestuurder waarschuwingen in de vorm van Forward Collision en Lane Departure. Daarnaast ontvangt u een “Go” melding, een camera-ondersteunde functie, die u tijdens het file-rijden laat weten wanneer het verkeer weer begint te rijden. Garmin Real Vision toont met behulp van camerabeeld de specifieke bestemming op het navigatiedisplay.

U kunt uzelf en uw naasten geruststellen. Bij een ongeval worden ze direct gewaarschuwd. Voer uw gewenste contactpersoon in en ze zullen automatisch een sms5 ontvangen met de locatie van de auto.

De ingebouwde dashcam is niet alleen een extra ooggetuige onderweg, maar u kunt ook een leuke video maken van uw autorit. Met de functie Travelapse en de gratis Garmin VIRB app kunt u verkorte videos maken van lange ritten door prachtig landschappen. Deel de video’s op social media om vrienden en familie mee te laten genieten.

Garmin DriveLuxe 51

De stijlvolle Garmin DriveLuxe is de premium luxe versie binnen de Drive serie. Het elegante metalen ontwerp is voorzien van een magnetische actieve steun. De Garmin DriveLuxe biedt alle innovatieve navigatie-functies om het bewustzijn van de bestuurder te vergroten, veilig rijden te bevorderen en is van alle gemakken voorzien om rijden (nog) leuker te maken.

Beschikbaarheid

De nieuwe Garmin Drive Series bestaat uit diverse modellen met verschillende kaartregio’s, displayformaten en navigatie-functies. De producten zijn leverbaar in februari 2017 met adviesverkoopprijzen variërend van €179,99 tot €329,99.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.