Evenementenhal presenteert drie kampeerbeurzen in voorjaar 2017

Evenementenhal organiseert in februari 2017 drie grote kampeerbeurzen: Kampeer Totaal in Venray, Kampeer & Vrije Tijd in Hardenberg en Camper & Kampeer in Gorinchem. Voor laatstgenoemde wordt het de eerste editie onder deze nieuwe naam. Alle beurzen richten zich op zowel startende als ervaren kampeerders.

Kampeer Totaal Venray

De aftrap van het kampeerbeursseizoen van Evenementenhal vindt plaats in Venray op 3, 4 en 5 februari 2017. Voor de komende editie wil de beursorganisatie midden op de beursvloer een camping inrichten met producten van exposanten. Denk aan (familie)tenten, kleinere bijzettentjes voor kinderen, maar uiteraard ook kampeeruitrusting zoals meubilair, kookstellen en de juiste slaapbenodigdheden om bezoekers mee te nemen in de belevingswereld van het écht kamperen.

 

 

Kampeer & Vrije Tijd Hardenberg

Op 17, 18 en 19 februari 2017 staat Evenementenhal Hardenberg in het teken van Kampeer & Vrije Tijd. Er is van alles te vinden over kamperen, maar ook de fiets- en wandelbranche zijn toegevoegd aan de beursvloer. Bezoekers spotten de mooiste kampeermiddelen, ontdekken de handigste kampeeraccessoires en kunnen een proefrit maken op de ‘fietsbaan’. Er zijn ook verschillende campinghouders aanwezig uit binnen- en buitenland om belangstellenden te informeren over de mooiste kampeer, wandel- en fietsgebieden. Uiteraard is er een groot aanbod aanwezig op de beurs met campers.

 

 

Camper & Kampeer Gorinchem

De eerste editie van Camper & Kampeer onder deze nieuwe naam vindt plaats op 24, 25 en 26 februari 2017 in Evenementenhal Gorinchem. De beurs informeert bezoekers over de brede collectie (nieuwe) campers, caravans, vouwwagens en tenten. Dit wordt aangevuld met een divers aanbod campings uit binnen- en buitenland, campingbouwers en outdoor artikelen. Uiteraard zijn ook bijbehorende accessoires te zien en worden in veel gevallen gedemonstreerd.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.