Kom naar de city consults van Time to Momo tijdens de Vakantiebeurs

Reisgidsenserie time to momo (voorheen 100% stedengidsen) organiseert van woensdag 11 januari tot en met zondag 15 januari 2017 city consults tijdens de Vakantiebeurs in Jaarbeurs Utrecht. Tijdens dit spreekuur kunnen beursbezoekers persoonlijke tips van lokale auteurs uit diverse Europese steden ontvangen. Bovendien krijgen ze de time to momo gids van de stad die ze gaan bezoeken er gratis bij.

time-to-momo-reisgidsen

Locatie

De time to momo city consults worden op het Mediterraans terras in hal 7 (Spanje, Frankrijk, Portugal en Italië) en op het terras nabij Scandinavië in hal 11 (Nederland, België en Scandinavië) georganiseerd. Beursbezoekers hoeven geen afspraak te maken. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De lokale auteurs spreken Nederlands of Vlaams en geven maximaal 10 minuten een consult.

 

 

Lokale auteurs

Alle time to momo locals hebben een passie voor de stad waar ze wonen en een neus voor de leukste adressen. Opent er een nieuw koffietentje? Zij weten het als eerste. Is er een gaaf festival in de stad? Zij zijn erbij. Voor time to momo maken ze toffe routes waarin ze reizigers langs de leukste restaurants, de hipste shopadressen en de must-see highlights leiden.

 

 

Meer time to momo

Naast de city consults heeft time to momo ook een eigen stand op de Vakantiebeurs: PA-CR01. Dit is in de corridor van hal 7 naar hal 12. Hier kunnen beursbezoekers een time to momo stedengids met 4 euro korting kopen. En een miniguide van time to momo Barcelona (met één route) gratis afhalen. Daarnaast neemt directeur René Bego met 3 andere vakprofessionals op woensdag 11 januari deel aan een paneldiscussie. Deze discussie gaat over de toekomst van de reispublisher in de wereld van digitale content en start om 15:00 uur in mission 2.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.