Laat je verrassen door zomers Scandinavië op de Vakantiebeurs 2017

De Vakantiebeurs Vakdagen. Voor je het weet is het zover, want… op dinsdag 10 en woensdag 11 januari ligt hier de hele wereld aan je voeten. Ben je ook aanwezig? Dan ben je natuurlijk van harte welkom om een kijkje te nemen bij de stand van Voigt Travel. Deze eigenzinnige reisorganisatie met een grote voorliefde voor de nog onontdekte uithoeken van Europa, laat je graag kennismaken met het Pure Noorden van Europa.

zomer-in-noorwegen-berg-uitzicht

Want… zeg eens eerlijk. Heb je wel eens gedacht aan Fins Lapland als vakantiebestemming in de zomer? Het land heeft zoveel te bieden en is leuk voor jong en oud. Ga beren spotten, maak kennis met de Middernachtzon en ontdek het wonderschone Lapland met haar vele rendieren. Ook zwemmen, kanoën en vissen kan nagenoeg overal. Niet voor niets noemen ze Finland ook wel het ‘Land van de Duizend Meren’. En… waar je ook komt, het water is altijd kristalhelder.

 

 

Of laat je in Noord-Noorwegen verrassen door de fotogenieke eilanden van de Lofoten, de magische poolcirkel en de Noordkaap, het noordelijkste puntje van Europa. Ga eens kajakken tussen de fjorden of ga mee op een boottocht waar je oog in oog komt te staan met indrukwekkende walvissen en orka’s. Of ga met een zodiac de zee op om op zoek te gaan naar king crabs, die wel een spanwijdte van 2 meter bereiken en tot 10 kilo wegen.

 

 

Rechtstreekse vlucht naar Rovaniemi

Voigt Travel heeft komende zomer als enige touroperator een charterproductie waarbij er rechtstreeks, dus zónder overstappen, wordt gevlogen op Rovaniemi, de hoofdstad van Fins Lapland en op Tromsø in Noord-Noorwegen. Op deze manier laat Voigt Travel 2.600 passagiers kennis maken met een unieke regio waar de zon in de zomer niet onder wil gaan.

Nieuwsgierig? Voigt Travel vind je in hal 11, stand C0001. Je praat 1-op-1 met ze, dus je hebt alle tijd om hen uit te horen. En… laat je fotograferen voor een greenscreen. Met de mobiele greenscreen fotostudio van Voigt Travel word je vereeuwigd op de door jouw gewenste locatie in Scandinavië! Kortom: maak in één dag een uitstapje naar Fins Lapland, Zweeds Lapland of Noord-Noorwegen.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.