Nederlanders vinden de kerstboom van IJsselstein ‘dé mooiste’

De Gerbrandytoren in IJsselstein is de mooiste kerstboom van Nederland, zo blijkt uit een onderzoek van Zoover onder ruim 2.600 respondenten. Met ruim 54% van de stemmen wordt de grootste kerstboom van de wereld, nu ook nog eens beoordeeld als ‘dé mooiste kerstboom van Nederland’. Al sinds 2002 is de 366 meter hoge Gerbrandytoren tijdens kerst vanuit allerlei uithoeken te zien dankzij de versiering.

waar-staat-de-mooiste-kerstboom

Op een 2e plek met bijna 600 stemmen staat de kerstboom uit Gouda. De Goudse kerstboom staat prominent op de Markt en wordt elk jaar ontstoken tijdens het feestelijke Gouda bij Kaarslicht evenement.

 

 

Op een 3e plek in de lijst van mooiste kerstbomen van Nederland staat de prachtige kerstboom van Delft. Tijdens de jaarlijkse Lichtjesavond worden de lichtjes van de boom aangezet en zijn er zangkoren, optredens en nog veel meer winterse festiviteiten.

 

 

Ontvang dagelijks het laatste nieuws

Ontdek elke dag gratis een samenvatting met het laatste nieuws en actuele events van wereldwijde bestemmingen. (en we sturen geen spam)

Comments are closed.