Slapen in een glazen doos, tussen de kunst of aan zee

Slapen in een glazen box, een art hotel, energieneutraal dromen of wandelen in het private natuurreservaat van je hotel: in 2017 biedt Secret Escapes uitzonderlijke nieuwe hotels. “Of het nu in Dubai, Griekenland, Stockholm, Amsterdam of aan de Noordzee is, volgend jaar openen unieke hotels hun deuren die een nieuwe standaard zullen zetten op het gebied van reisbeleving”, aldus Stefan Menden, CEO van Secret Escapes, de grootste online portal voor betaalbare luxe reizen en hotelovernachtingen.

zee-hotels-secret-escape

Dubai: luxe glazen dozen

De architectuur van het Royal Atlantis hotel in Dubai doet denken aan oversized glazen dozen die onregelmatig op elkaar zijn gestapeld. Het hotel telt 46 verdiepingen met maar liefst 800 kamers en 231 appartementen, allemaal met uitzicht op de zee. Het luxe hotel opent in december 2017. Royal Atlantis wordt omringd door fleurige tuinen en waanzinnige infinity pools met uitzicht op zee. Ook is het hotel voorzien van een enorm aquarium, een twee kilometer lang zandstrand en een waterpark. Een bijzonder hoogtepunt is het zwembad op 90 meter hoogte.. dive in!

 

 

Chalkidiki: private luxury en je eigen natuurgebied

Eind juni 2017 wordt het schiereiland Chakidiki in een klap de nieuwe Griekse hotspot van 2017 met de opening van het super-de-luxe Sani Dunes hotel. Vanuit alle kamers en suites hebben hotelgasten, die ouder dan 12 jaar moeten zijn, vrij uitzicht op zee. Daarnaast beschikt het hotel over een zeven kilometer lang privézandstrand, een eigen jachthaven en last but not least: een eigen natuurgebied om even helemaal bij te komen en te onthaasten.

 

 

Amsterdam: duurzaam & hot

Zin in een paar dagen Amsterdam? Weet dan dat eind 2017 Hotel Jakarta de deuren op de kop van het Java-Eiland in Amsterdamzal openen. Een hotel dat volledig energieneutraal gebouwd wordt! Zorgeloos genieten dus van het restaurant, de skybar, de wellness & fitnessruimte, het zwembad, de subtropische tuin – die overigens exclusief wordt aangelegd door De Hortus – of het omringende stadspark. Inclusief fenomenaal uitzicht over de stad Amsterdam en het glinsterende IJ. Aan de Amsterdamse grachten.. Heb ik heel mijn hart voor altijd verpand..

Stockholm: kunst, comfort en design

Het At Six Art hotel opent in maart 2017 de deuren op Brunkebergstorg in Stockholm en verwelkomt haar gasten in een van de 302 kamers en 41 suites. Voor de ultieme luxe is er de Presidential Suite van maar liefst 85 vierkante meter. Het design is in handen van het Londense architectenbureau Universal Design Studio. Overal in het hotel worden gasten omringd door kunst en design, je zou er bijna voor binnenblijven..

München: overnacht in de exclusieve woonkamer with a view

In het najaar van 2017 opent BEYOND by Geisel de eerste luxe stadsresidentie op de Marienplatz in hartje München. De gasten zullen zich snel thuis voelen in dit exclusieve onderkomen met een gezellige woonkamer, een keuken en 24/7 conciërgeservice. De Spaanse architecten van Nieto Sobejano Arquitectos zijn verantwoordelijk voor het ontwerp van deze topaccommodatie. Hoogtepunt vormen de acht kamers met fabelachtig uitzicht op het historische stadhuis. Maar ook in de andere 20 kamers en suites hebben gasten kamerhoge ramen met een panoramisch uitzicht op de Viktualienmarkt en over de daken van de stad.

Noordzee: garnalen en de zee

In juli 2017 wordt aan de kust van Büsum, Noord-Duitsland, hotel Köstenperle geopend. Het viersterrenhotel beschikt over 92 kamers en suites en is ontworpen in een modern maritiem design. Het restaurant van het hotel serveert Noord-Duitse specialiteiten waaronder lokale Noordzeegarnalen. Als het geen strandweer is, dan kunnen de gasten in de bibliotheek verblijven of genieten van een heerlijke massage. Ook zijn er twee exclusieve wellness-suites op de bovenste verdieping met eigen sauna, een vrijstaand bad en een eigen terras.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.