Secret Escapes tipt de ultieme luxury travel essentials

Met de kerstdagen en een fonkelnieuw reisjaar voor de deur is het de hoogste tijd voor verlanglijstjes en reisplannen. Secret Escapes stelde de ultieme top 5 travel essentials samen die je droomvakantie, weekendje weg of city trip helemaal compleet maken. Bye bye cadeaustress!

bose-koptelefoon-secret-escapes

Tune out: smart noise

Uitgerust aankomen op je vakantiebestemming is de droom van iedere reiziger. Heb je een vliegreis voor de boeg dan is een noise cancelling koptelefoon geen overbodige luxe. Tune out & relax! Door je af te sluiten van ongewenst omgevingsgeluid ontspan je je lichaam én geest. Koptelefoons zijn er voor ieder budget, van het paradepaardje van BOSE, de QuietComfort, tot beter betaalbare en hippe wireless Zik koptelefoons van Parrot. Tip voor de liefhebber: bezoek de BOSE flagship store in Rockefeller Center, New York City.

 

 

Beyond travel: reisdagboek

Een van de fijnste dingen aan reizen is het maken van onvergetelijke herinneringen. Kies tijdens je volgende reis voor offline en houd een reisdagboek bij van de mooiste gebeurtenissen, leukste ontmoetingen en beste restaurantjes tijdens je reis. Volg in de voetsporen van Ernest Hemmingway, boek een ticket naar zinderend Spanje en werk aan je memoires in een Moleskine travel journal of limited edition notebook.

travel-journal-notitieboekje

Travel rituals: spa on the road

Vakantievieren betekent tijd voor jezelf nemen. Met een zelf samengestelde travel kit maak je van ieder vrij momentje een heuse wellness treatment. Secret Escapes tipt de fijne producten van het Nederlandse home & body merk Rituals met keuze uit verschillende pocket-size reisproducten zoals shampoo, conditioners en reisparfums. Toe aan een welverdiende escape dichter bij huis? Boek een luxe Urban Spa Treatment in Amsterdam of aan de Belgische kust in Knokke.

Keep on track: op pad en bij de tijd

Een van de beste trucs om een jetlag te voorkomen is om je tijdens de reis al aan te passen aan de lokale tijd van je vakantiebestemming. Om het aangename met het nuttige te combineren tipt Secret Escapes het Nixon time teller horloge, een mooi vormgegeven en lichtgewicht horloge.

 

 

Can’t make up your mind? Breng een bezoekje aan de Nixon winkel in SoHo, London voor keuze uit alle modellen, kleuren en signature editions. En als je daar toch bent: verlies tijdens zonsondergang de tijd op de 52e verdieping van Londen’s hoogste gebouw, de Shard. Vanuit cocktailbar GŎNG heb je hier een waanzinnig uitzicht over de stad..

nixon-horloge

Travel light: classic daypack

Heb je een korte citytrip of een nachtje weg gepland? Kies dan voor compacte bagage. Travel in style én in full color met de klassieke Fjällräven Kånken rugzak. Ontworpen in Zweden in de seventies en vandaag de dag populairder dan ooit. Aanrader: bezoek streetwearboutique For Kings and Queens in de Berlijnse wijk Kreuzberg voor een collectie met de nieuwste kleuren en limited editions.

fjalraven-kanken-rugtas

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.