Airbnb en Jamaica starten een samenwerking

De Jamaica Tourist Board en Airbnb hebben een overeenkomst getekend voor bevordering van het toerisme naar het eiland, waarbij nadruk wordt gelegd op de geschiedenis en de cultuur van het land. Deze overeenkomst maakt het voor Airbnb mogelijk de positie te versterken en op Jamaica verder te groeien. Voor Airbnb is dit de tweede belangrijke samenwerkingsovereenkomst in het Caribisch gebied.

sonnenuntergang-push-cart-cafe

Jamaica heeft veel te bieden

“Dankzij de diversiteit van het toeristisch product heeft Jamaica veel te bieden aan reizigers die op zoek zijn naar authentieke ervaringen. Door deze samenwerking met Airbnb, zijn wij in staat om de focus op community-based toerisme te vernieuwen en daarbij onze grootste troef – de lokale bevolking – te accentueren”, zegt directeur van de Jamaica Tourist Board, de heer Paul Pennicook. “We voorzien een geweldige samenwerking met Airbnb en kijken er naar uit om de verwachtingen van hun cliënten te overtreffen in ons Home of All Right.”

 

 

“Wij zijn verheugd om de samenwerking met de Jamaica Tourist Board aan te kondigen. Jamaica is een toeristische bestemming van wereldklasse, die de bezoekers een unieke ervaring biedt. Of je nu naar Jamaica komt voor de stranden, de fascinerende geschiedenis en cultuur van het land, het geweldige eten en de warme mensen, Jamaica heeft iedereen iets te bieden.

rafting-jamaica-boot

We kijken er naar uit om samen te werken met iedereen, die betrokken is bij het bevorderen van Jamaica als een top reisbestemming”, zegt Shawn Sullivan, Public Policy lead Airbnb voor Midden-Amerika en het Caribisch gebied. “Airbnb reizigers zoeken unieke en authentieke reiservaringen en Jamaica biedt precies dat.”

 

 

Er zijn 4000 locaties in Jamaica en de gemiddelde verdiensten voor een gastheer / gastvrouw op het eiland bedraagt $ 2500 per jaar. De overeenkomst brengt nieuwe mogelijkheden voor de toeristische sector en geeft ook economische kansen voor de Jamaicanen.

Kom in de Jamaica Mood: https://www.youtube.com/watch?v=KdrYnGoU2SY

negril-cliff-klein-jamaica

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.