Valkenswaard Marketing presenteert haar nieuwe beeldmerk

Een vroeg kerstcadeautje vóór Valkenswaard, ván Valkenswaard. Citymarketingorganisatie Valkenswaard Marketing presenteerde gister het nieuwe merk Valkenswaard aan het grote publiek. Niet alleen in Valkenswaard, maar ook in Eindhoven prijkt het frisse beeldmerk op verschillende, opvallende plekken.

valkenswaard-logo-kerst

De 13e editie van Valkenswaard on Ice heeft de primeur. De ledschermen die dit ijspektakel promoten aan invalswegen, bij de VVV Brandstore en bij busstation Neckerspoel in Eindhoven, tonen vanaf vandaag het nieuwe logo van Valkenswaard Marketing. Deze fraaie doorvertaling van het logo van de Gemeente Valkenswaard geeft de identiteit van Valkenswaard Marketing herkenbaar vorm. “Waar het gemeentelijke logo bedoeld is voor gemeentelijke correspondentie, wordt dit nieuwe logo gebruikt in alle communicatiemiddelen waarin Valkenswaard wordt gepromoot. Door deze ogenschijnlijk eenvoudige oplossing ontstaat een eenduidig beeld van Valkenswaard”, aldus Eric Boselie, directeur van Eindhoven247 dat het project van A tot Z begeleidt.

 

 

Intensieve voorbereiding

Het nieuwe logo, een ontwerp van Robert Claassen, art director van Happy Stories, mag dan een eenvoudige oplossing lijken, er ging een intensieve voorbereiding aan vooraf. De afgelopen maanden is met een brede vertegenwoordiging uit de Valkenswaardse samenleving gesproken over de positionering van Valkenswaard. In diverse projectteams werkten inwoners, verenigingen en ondernemers hiervoor nauw samen. Dit logo is daar een direct gevolg van. Naast op de diverse ledschermen, verschijnt het logo deze week tevens op banieren rondom de ijsbaan van Valkenswaard on Ice.

 

 

Samen met Valkenswaardse creatieven verder

Ook nu het nieuwe beeldmerk van Valkenswaard Marketing is gepresenteerd, gaat het dynamische proces rondom de invoering door. De komende tijd worden verschillende Valkenswaardse designers, vormgevers en ontwerpbureaus benaderd om gezamenlijk het nieuwe logo verder door te voeren.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.