Beleef Nedersaksen door de ogen van internationale reizigers

TourismusMarketing Niedersachsen GmbH (TMN) heeft www.myLowerSaxony.com gepubliceerd, een internationaal en interactief platform met een groot aantal authentieke verhalen over Nedersaksen als reisbestemming. Het platform biedt reizigers inspiratie in de talen Nederlands, Duits, Engels, Deens en Pools. De ideale voorbereiding voor een individuele reis naar deze Duitse deelstaat, net over de grens.

weihnachtsmarkt-kerstmarkt-duitsland-avond-lichtjes

Authenticiteit en inspiratie

Door de authentieke verhalen van internationale bloggers, op www.myLowerSaxony.com, gaat Nedersaksen als reisbestemming helemaal leven. Naast de bijdragen van internationale bloggers worden ook vakantiegangers zélf nadrukkelijk opgeroepen om met de hashtag #myLowerSaxony foto’s en verhalen uit Nedersaksen op de sociale media te posten. Deze verschijnen dan in realtime in een live-ticker.

 

 

De reiziger doet inspiratie op over allerlei interessegebieden: van actief, natuur, gezondheid & wellness, vakantie met kinderen, cultuur & bezienswaardigheden, steden, evenementen, eten & drinken tot barrièrevrij reizen voor mindervaliden. Van must-do’s in Hannover, kerstmarkten en culinaire specialiteiten tot festivals, het boomtoppenpad in de Harz en het Duitse Waddeneiland Juist, leuk om met de kinderen te verkennen: voor iedereen is er wel iets leuks te doen. Ook kan er gezocht worden op posts over de verschillende reistijden en regio’s.

www.mylowersaxony.com is te bekijken via computer, laptop, tablet en smartphone.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.