93% van de Ryanair klanten zijn tevreden over hun vluchtervaring

Ryanair, Europa’s favoriete luchtvaartmaatschappij, heeft gisteren zijn ‘Rate My Flight’ statistieken vrijgegeven. Uit deze statistieken blijkt t dat 93% van de ondervraagde klanten blij waren met hun algemene vliegervaring in november.

vliegtuig-ryanair

16.000 klanten

Meer dan 16.000 klanten gebruikten de functie ‘Rate My Flight’ in de Ryanair app in november. Hierbij kunnen klanten hun ervaring rangschikken op basis van hun algemene ervaring, boarding, bemanning vriendelijkheid, service aan boord en het aanbod van eten en drinken. Dit konden zij doen door middel van een 5-sterren-systeem, variërend van 1 ster voor Ok, tot en met 3 sterren voor een goed, tot 5 sterren voor Excellent.

 

 

Ongeveer 93% van de respondenten beoordeelden hun algehele reis ‘Excellent / erg goed / goed’, wat dus een vergelijkbare score is voor het instappen (87%), de vriendelijkheid van de bemanning (95%), de service aan boord (94%) en het aanbod aan gerechten en dranken (81% ). ‘Rate My Flight’ is verkrijgbaar in het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Grieks, Italiaans, Pools en Spaans, via de Ryanair app, die kan worden gedownload van de iTunes en Google Play winkels.

 

 

Ryanair Robin Kiely zei: “Rate My Flight is het nieuwste digitale initiatief die bij ons 3 jaar lopende campagne hoort, genaamd” Always Getting Better “. Dit programma zorgt voor verbetering in onze service. Met de app kunnen klanten real-time reviews verstrekken over hun vluchten via de Ryanair app, vanaf het moment ze landen. We zijn blij met alle feedback van klanten, want hiermee kunnen we doorgaan met alle aspecten van de Ryanair customer experience. Klanten die hun vlucht een score willen geven moeten de Ryanair app downloaden en ervoor zorgen dat push-notificaties aan staat.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.