Ryanair lanceert een nieuwe route richting Spanje

Ryanair, Europa’s favoriete luchtvaartmaatschappij, is vanaf vandaag gestart met een nieuwe route van Amsterdam naar Malaga. Ryanair zal 4 keer per week vliegen vanaf begin maart, in aanvulling op de 4 vluchten per dag naar Dublin.

vliegtuig-ryanair

Verbazingwekkend laag

De zitplaatsen voor de vluchten van Amsterdam naar Malaga zijn nu te koop vanaf slechts € 29,99 voor de reizen in maart en april. Deze verbazingwekkende lage prijzen zijn beschikbaar op de website van Ryanair tot vrijdag 2 december.

 

 

Ryanair Nederland Sales & Marketing Manager, Yann Delomez zei:
 “Ryanair is verheugd met het nieuws dat Ryanair 4 keer per week gaat vliegen naar Malaga vanaf Amsterdam. De route van Amsterdam naar Malaga zal beginnen in maart volgend jaar en is nu al in de verkoop op de website van Ryanair.

 

 

Nederlandse klanten kunnen zich verheugen op meer verbeteringen in de komende maanden. Hierbij zullen de vliegtuigen een nieuw interieur krijgen, het personeel nieuwe uniformen en zullen er meer nieuwe routes toegevoegd worden. In het kader van ons programma “Always Getting Better”, zijn we van plan om nog veel meer te bieden aan onze klanten tegen de laagste prijzen.

Om onze nieuwe route te vieren, zijn de stoelen op de route Amsterdam-Malaga te koop vanaf €29,99 voor reizen in maart en april 2017, die beschikbaar zijn voor boeking tot vrijdag 2 december. Aangezien deze verbazingwekkende lage tarieven snel zullen worden opgepikt, moeten klanten er snel bij zijn, want op=op.”

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.