Bereid je voor op “Rogue One – A Star Wars Story” met deze buitenaardse locaties

Met de wereldwijde première van Rogue One – A Star Wars Story voor de deur op 14 december, neemt Booking.com je mee langs alle perfecte accommodaties voor de echte Star Wars fan. Dankzij de brede keuze op Booking.com hoef je niet naar een sterrenstelsel hier ver vandaan te reizen om een op ruimtereis-geïnspireerde vakantie te beleven. Ondanks dat de planeten in het Star Wars universum fictief zijn, zijn hier vier alternatieven in de echte wereld die alle voordelen bezitten van een ruimtereis zonder het intergalactisch gevaar.

jedhajordan-salmanzwaidhcamp

Jedha (Jordanië)

Rogue One introduceert een aantal nieuwe planeten uit het Star Wars universum aan haar fans, inclusief Jedha. Volgens de website van Star Wars is Jedha de thuisbasis van een van de eerste beschavingen die de aard van the Force onderzochten en ondanks dat Jedha nu bezet wordt door the Galactic Empire, blijft het voor velen van de Rebel Alliance hun thuis. De Jedha scenes in Rogue One zijn opgenomen in Jordanië, dus waarom zou je niet jouw innerlijke “Force” omarmen met een verblijf in het Salmon Zwaidh Camp. Gelegen in het beschermde Wadi Rum gebied is dit authentieke bedoeïenkamp omgeven door oranje gekleurde bergen die je direct zal herkennen uit de film.

 

 

Scarif (Malediven)

Jedha is niet de enige nieuwe wereld die Rogue One voor het eerst gaat verkennen: de film introduceert ook Scarif. Een tropische planeet met de Malediven als haar stand-in. In de film wordt het eiland gebruikt als basis om de Death Star te bouwen, een destructief wapen ontworpen om andere planeten volledig te verwoesten. Gelukkig heb je op deze planeet geen lightsaber nodig om jezelf in het turquoise water en op de witte stranden te verdedigen tegen Stormtroopers. Ontspan daarom in het Six Senses Laamu, een luxueus eco-vriendelijk resort met een service van wereldklasse.

sixsenseslaamu

Imperial Military Base (Londen)

Wanneer de Rogue One rebellen op Scarif belanden, beginnen zij direct met het aanvallen van de Imperial Military Base, een plek waar belangrijke Imperial Military training plaatsvindt en veel research wordt gedaan. Het filmen van de binnenkant van de Imperial Military Base vond plaats in het Canary Wharf metrostation in Londen. Naast deze bezienswaardigheid is er zoveel meer te bezoeken in Londen.

 

 

Ga naar Star Wars Identities – The Exhibition in Londen tot 3 september 2017 en leer alle Star Wars figuren op een totaal andere manier kennen. Verblijf na een lange dag verkennen in het uitgebreide Star Wars universum in de Simply Serviced Apartments, op een steenworp afstand van het Canary Wharf metrostation, met een prachtig uitzicht vanaf je balkon op de Theems.

simplyservicedapartments

Eadu (IJsland)

Een flashback in Rogue One laat ons kennismaken met nog een andere planeet uit het Star Wars universum, Eadu, de mogelijke thuisplaneet van heldin Jyn Erse (gespeeld door Felicity Jones). De filmlocatie was op Myrdalssandur Beach aan de zuidkust van IJsland. Dit gebied staat bekend om haar zwarte zandstranden, steile klippen en een subpolair zeeklimaat, dus is het goed te begrijpen waarom het gebruikt werd als setting voor een andere planeet. Warm jezelf op met een verblijf in het Icelandair Hotel Vik dat maar een korte wandeling verwijderd is van het strand en buitenaardse uitzichten biedt op de zee, kliffen of de Reynisdrangar rotspunten. Om echt het gevoel te krijgen dat je je in een andere wereld bevindt bestaat er de kans dat je het Noorderlicht kan zien en laten we eerlijk zijn, wat is er nou buitenaardser dan dat?

eaduiceland-icelandairhotelviacutek

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.