Spectaculaire opening Hard Rock Hotel Tenerife

Op 10 december is het 2e Hard Rock Hotel in Europa geopend. De legendarische hotelketen koos daarbij voor Tenerife. Een spectaculaire ‘Grand Opening Party’ met onder andere optreden van Village People zette de toon voor de nieuwe vestiging van de beroemde hotelketen.

hard-rock-cafe-vuurwerk-overzicht-stad

In de USA staan meerdere Hard Rock Hotels, maar in Europa zijn ze nog een zeldzaam verschijnsel: het enige Hard Rock Hotel op ons continent staat in Ibiza. Maar daar is nu dus een 2e bijgekomen. De Hard Rock Hotels combineren 5-sterren service en luxe met de absolute voorliefde voor rockmuziek. Zo kunnen gasten bijvoorbeeld gratis een Fender elektrische gitaar op hun kamer laten brengen (uiteraard met amplifier en headset) om lekker te kunnen spelen tijdens hun verblijf. Ook gratis streamen van ‘customized soundtracks’ behoort tot de standaard service van het hotel.

 

 

Family en adult-only

Het Hard Rock Hotel Tenerife staat in Adeje, aan de zuidwest-kant van het eiland. Het bestaat uit 2 gebouwen met in totaal 624 kamers. Voor kinderen zijn er 3 verschillende clubs: Lullaby voor 0-3 jaar, Hard Rock Roxity Kids Club™ voor 4-9 jaar en de Teen Spirit club voor 10-16 jaar. Het Hard Rock hotel Tenerife heeft een gigantisch indoor ‘Rock Spa’ gebied van meer dan 1.000 vierkante meter, 3 buitenzwembaden, een lagune, swim-up bar en uiteraard een flinke lijst aan entertainment met dikwijls gratis live optredens.

 

 

Children of the 80’s

Het dak ging eraf tijdens de openingsparty van het Hard Rock Hotel Tenerife. Niet alleen Village People trad op, maar ook Blackbox, C+C Music Factory en Rozalla zorgden voor een onvervalste revival van de 80’s.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.