Verras deze maand een dierbare met een unieke beleving

De hele maand december kun je een dierbare verrassen met een bijzonder kado’s uit de Gelderse streken. Iedereen kan meedoen: snel, simpel en gratis. De kado’s zijn zeer divers en bijzonder. Wat denk je van een kijkje achter de schermen bij Burgers’ Zoo, een exclusief viergangendiner met wijnarrangement bij Bilderberg, overnachten bij Slot Loevestein of een meet-and-greet met Beer Bollo bij Landal Greenparks?

diegeefjeweg-gelderland

Een cadeau voor een dierbare

Er zijn duizenden kado’s waarmee je een ander kunt verblijden. Iets wat helemaal past bij deze warme decembermaand! Want iedereen heeft vast wel een dierbare die hij in deze periode met een speciaal kas wil verrassen. De kado’s zijn aangeboden door de toeristisch ondernemers in de Gelderse streken.

 

 

Deze feestmaand leent zich bij uitstek om een dierbare je waardering te geven. Denk aan je nicht die iedere week op je dochter past en daar nooit iets voor vraagt. Of je vriend die fanatiek aan het sporten is en best wel een hart onder de riem verdient. Je vader, omdat hij een erg drukke tijd had op zijn werk en nu wel eens wat mag ontspannen. Of zo maar aan je collega die alleen maar Franse wijnen drinkt maar die je nu eens met Nederlandse wijn wilt verrassen. Iedereen kan op de website één keer een kado geven aan een ander. Deelname is gratis.

 

 

Hoe werkt het?

Op de website van Die Geef je Kado kies je een kado-pakket dat je vindt passen bij degene die je het wil geven. Ieder kado-pakket heeft een eigen thema: ‘eropuit met de kinderen’, ‘lekker eten en ontspannen’, ‘cultuur snuiven’ of ‘actief in de natuur’ met daarin honderden kado‘s. Als gever weet je tevoren niet exact wélk kado je binnen het gekozen pakket geeft – dát ziet de ontvanger op het moment dat hij het digitale kado opent. Het systeem regelt dit automatisch en aselect. De ontvanger heeft altijd prijs. De ontvanger wordt op zijn beurt uitgenodigd om daarna ook weer een kado aan een ander te geven. Want ook hij weet vast wel iemand die hij in het zonnetje wil zetten. Zo kan iedereen straks genieten van de verrassingen van de Gelderse streken. Misschien slaapt jouw zus straks wel in een levensgrote klomp in een park op de Veluwe. Of geniet je tante straks van een fashiontrip naar Arnhem met overnachting in een mode-designkamer!

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.