Athene is de nieuwe stedentrip bestemming

De introductie van de rechtstreekse vlucht van Aegean Airlines vanuit Schiphol naar Athene als lijndienst het hele jaar door, biedt meer mogelijkheden voor de stedentrip-reizigers.

griekendland-foto-visitgreece

B2B meetings

Media-vertegenwoordigers, bloggers en influencers, waren bij het evenement aanwezig, terwijl reisagenten de gelegenheid hadden voor B2B meetings met de vertegenwoordigers van het ‘Athens Conventions & Visitors bureau, Griekse DMC agenten en de Atheense hotels ‘Electra Metropolis’, ‘Grecotel’, ‘King George’ en ‘Cocomat’, die accommodaties onder de aanwezigen hadden verloot.

 

 

Het evenement heeft plaatsgevonden in het restaurant “Vork en Mes” van de bekende, van Griekse oorsprong chef Jonathan Karpathios, vanwege de gastronomische kwaliteitskeuken, die Griekenland als inspiratiebron heeft en het gebruik van Griekse zuivere producten, in het bijzonder de olijfolie en de fetakaas, die de basis zijn van de Mediterrane keuken.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.