Jean Faivre stopt na 18 jaar dienst bij het Hilton

Hilton kondigt vandaag het vertrek aan van Jean Faivre, die de afgelopen 9 jaar bij Hilton heeft gewerkt als Area Vice President Operations West & Zuid Europa. In totaal werkte hij 18 jaar bij het bedrijf.

jean-faivre-hilton-hotel

Leiderschap

Jean Faivre is verantwoordelijk voor 32 hotels van 5 verschillende merken in 10 landen. Hij staat niet alleen bekend om zijn leiderschap, maar ook zijn eerlijkheid richting collega’s en vasthoudendheid als het gaat om de allerbeste klantenservice. Jean Faivre zal, met zijn 40 jaar ervaring in de hotelbranche, een grote erfenis achter zich laten.

 

 

Jean Faivre, Area Vice President Operations West & Zuid Europa bij Hilton, zegt hierover: “Ik heb veel tijd besteed aan het maken van zakelijke reizen de afgelopen jaren. Ik heb besloten meer tijd aan mijn familie te besteden, zonder daarbij de hospitality branche volledig gedag te zeggen. Het is een werkterrein dat me zoveel heeft gebracht in de afgelopen 40 jaar. Ook al heb ik besloten me meer te concentreren op mijn privéleven, mijn passie voor het vak blijft.”

 

 

Executive Vice President & President, Europe Middle East & Africa, Simon Vincent OBE van Hilton zegt: “Jean heeft met enorm enthousiasme en een grote gedrevenheid de business in west en zuidelijke Europa geleid. Hij heeft flinke successen geboekt in een periode van aanzienlijke groei en verandering. Hij verlaat ons bedrijf en we wensen hem veel succes voor de toekomst.”

Jean Faivre zal zijn post op 31 december 2016 verlaten en er zal te zijner tijd een aankondiging plaatsvinden over zijn opvolger.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.