Hilton The Hague komt in actie voor de Voedselbank

Hilton The Hague heeft vandaag de Voedselbank verblijd met een grote voedseldonatie. Naar initiatief van Hilton-medewerkster Sabine van Aalst sloeg het personeel van Hilton The Hague de handen ineen.

V.l.n.r. Sjoerd Sybesma (General Manager Hilton The Hague), initiatiefneemster Sabine van Aalst en Floris van Gulick (Voedselbank). Foto: PR

V.l.n.r. Sjoerd Sybesma (General Manager Hilton The Hague), initiatiefneemster Sabine van Aalst en Floris van Gulick (Voedselbank). Foto: PR

1,3 miljoen mensen

Het hotel verzamelde de donaties van het personeel en overhandigde de kisten vanmiddag aan Floris van Gulick van de Voedselbank. “Ruim 1,3 miljoen mensen in Nederland leven rond de armoedegrens. Met het voedsel dat gedoneerd wordt, bereiken de voedselbanken momenteel zo’n 4% van mensen die in armoede leven maar het is ons doel om hier 20% van te maken.

 

 

Aangezien we volledig afhankelijk zijn van donaties en leveranciers, zijn we enorm blij met deze bijdrage van Hilton The Hague!”, aldus Floris van Gulick van de Voedselbank.

 

 

Blue Energy

Sjoerd Sybesma, General Manager van Hilton The Hague: “Wij vinden het heel belangrijk om regelmatig iets terug te doen voor de samenleving waar wij middenin staan. Een groep medewerkers heeft zich verenigd in het Hilton Blue Energy-team. Dit team stimuleert elkaar en de andere medewerkers om met ideeën te komen en na te denken over hoe Hilton The Hague een steentje kan bijdragen. Ik ben heel trots dat dit ontzettend leeft onder ons personeel en dat ze met zulke mooie initiatieven komen. Het idee om voedsel in te zamelen voor de Voedselbank kwam van medewerkster Sabine van Aalst. Zij motiveerde mij en iedereen in dit hotel om voedsel te doneren.”

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.