Upload je mooiste uitzicht en win

Kijk uit! En doe vooral mee! Want de jaarlijkse fotowedstrijd van de Fiets en Wandelbeurs is van start gegaan. Het thema is dit keer ‘Uitzichten’ en de organisatie verwacht een record aan inzendingen.

fiets-en-wandelbeurs-actie

Fantastisch uitzicht

De scherpe, met sneeuw bedekte toppen van de Rockies, een mistige morgen in het Limburgse heuvellandschap of het eindeloze niets van een barre woestijn. Je hebt tijdens je fiets- of wandeltochten ongetwijfeld wel eens een fantastisch uitzicht vastgelegd.

 

 

De winnaar sleept de hoofdprijs in de wacht: een negendaagse wandelvakantie op het Griekse eiland Kythira voor 1 persoon ter waarde is 450 euro, beschikbaar gesteld door Pyrgos House (exclusief de reis naar Kythira).

 

 

De ‘grande finale’ van Uitzichten is in het weekend van 11 en 12 februari 2017, tijdens de Fiets en Wandelbeurs in Jaarbeurs Utrecht. Een selectie van 15 genomineerde inzendingen is daar te bewonderen aan een meterslange Zoom.nl-fotowand. Bezoekers van de beurs stemmen op hun favoriete foto’s en bepalen zo de eindwinnaars.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.