Jaarbeurs partner in Smart Homes Beurs Domotica & Slim Wonen

Smart Homes, Het Kenniscentrum voor Domotica & Slim Wonen en Jaarbeurs gaan een langdurige samenwerkingsovereenkomst aan. Deze spitst zich in 1e instantie toe op de Smart Homes Beurs Domotica & Slim Wonen, die op 16 en 17 november voor de 11e keer plaatsvindt in Eindhoven.

De Second Home beurs in Utrecht

Visie

Parallel aan de beurssamenwerking ontwikkelen Smart Homes en Jaarbeurs een integrale visie op ‘smart’ in de bebouwde omgeving, een van de speerpunten van Jaarbeurs in de bouw-, installatie- en vastgoedmarkt. Een sector waarin Jaarbeurs sinds jaar en dag een toonaangevende rol speelt met bouw- en installatietitels als Bouwbeurs, Gevel, VSK, en Elektrotechniek.

 

 

Patrick Schilte, segmentmanager Bouw & Installatie bij Jaarbeurs, is blij met de samenwerking. “Smart Homes is al sinds 1992 actief en heeft het onderwerp ‘smart’ heel duidelijk op de kaart gezet. Onze ambitie is om dit onderwerp nog verder te brengen en mikken daarbij vooral op de opdrachtgevende en voorschrijvende bouw, Installatie en vastgoed. De samenwerking met Smart Homes biedt ons toegang tot een overvloed aan relevante content en dito netwerk. Smart Homes op haar beurt profiteert daarbij van onze marketing- en organisatiekracht die we volledig inzetten, te beginnen met de Smart Homes Beurs Domotica & Slim Wonen”, aldus Schilte.

 

 

Focus

Ook Corien en Ad van Berlo, grondleggers van Smart Homes, hebben het volste vertrouwen in de samenwerking en zien volop kansen voor doorontwikkeling van het event, met name online. “Maar ook onderwerpen als E-health komen daarbij nadrukkelijk in scope”, stelt Ad van Berlo die er op wijst dat er al projectsamenwerkingen waren met Jaarbeurs, met name op en rond Zorg & ICT en Elektrotechniek. “Met de samenwerking met Jaarbeurs is de toekomst van dit event dat we elf jaar geleden van ‘scratch’ hebben opgebouwd meer dan geborgd en kunnen wij ons als kenniscentrum focussen op de content.”

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.