Het Amàre Marbelle Beach Hotel begint nieuwe samenwerking

Het Amàre Marbella Beach Hotel heeft USP Marketing PR aangesteld als PR bureau voor de Nederlandse en Belgische markt. Amàre Marbella maakt onderdeel uit van Fuerte Group Hotels en is een stijlvol adults-only hotel midden in Marbella aan de Costa del Sol.

amarehotel-usp

Alleen maar luxe

Het Amàre Marbella Beach Hotel biedt meer dan alleen luxe, het is een magische plek met de perfecte ingrediënten voor een ontspannen verblijf: het hotel is exclusief voor volwassenen en ligt op een geweldige locatie aan het strand en dichtbij de historische binnenstad van Marbella. Gasten genieten hier van een luxe ambiance, stijlvolle kamers met zeezicht, een heerlijke spa, buitenzwembad, Beach Club met een restaurant op het strand en de Belvue Rooftop Bar met een adembenemend uitzicht. De naam Amàre is een combinatie van amor (liefde) en mar (zee), en dat is precies de essentie van dit privé-paradijs.

 

 

“Het Amàre Marbella Beach Hotel is een heerlijke plek in Marbella om samen te genieten van de Spaanse levensstijl en het heerlijke klimaat. De sfeer, luxe faciliteiten en locatie maken het een droomplek die het waard is om door nog meer Nederlandse en Belgische vakantiegangers ontdekt te worden. De Costa del Sol is al in trek bij deze doelgroep, aan ons de taak om het Amàre hotel aan de wish list toe te voegen,” aldus Jeannette Spits, Directeur USP Marketing PR.

hotel-amara-usp

USP Marketing PR gaat het Amàre Marbella Beach Hotel ondersteunen met PR activiteiten in de vorm van o.a. interview mogelijkheden, persreizen en het delen van inspirerend nieuws over het hotel.

 

 

Samenwerking

Paula Negro, communicatie manager bij Fuerte Group Hotels “Wij zijn enthousiast om voor PR activiteiten samen te gaan werken met USP Marketing PR. Wij zijn ervan overtuigd dat het Amàre Marbella Beach Hotel het perfecte adres is voor de Nederlandse en Belgische reizigers om te genieten van een exclusieve ervaring en de levensstijl in Marbella”.

amare-hotel-usp

USP Marketing PR is een onafhankelijk PR bureau gespecialiseerd in toerisme, hospitality en lifestyle. Het bureau is opgericht in 1994 en is gevestigd aan de Brouwersgracht in hartje Amsterdam. USP rekent onder andere Emirates Airline, Grieks Verkeersbureau, Tourism Authority of Thailand, NYC & Company, Secret Escapes en WOW air tot haar klanten.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.