Publiek kiest winnaars in verkiezing om meest kindvriendelijke wintersportaccommodaties

Ruim 2400 kids en ouders hebben bepaald bij welke accommodaties gezinnen met kinderen de allerbeste wintersportvakantie vieren. Zij stemden tussen 1 november en 1 december op hun favoriet in de Kids WintersportTip! competitie: een initiatief van Kids Vakantiegids, waarbij de meest kindvriendelijke adresjes in de populairste skigebieden worden onderscheiden.

Kids leren skiën van mascotte Burmi in de skischol pal naast Das Alphotel Hirschegg

Kids leren skiën van mascotte Burmi in de skischol pal naast Das Alphotel Hirschegg

Kids WintersportTip! Keurmerk 2016-2017

Om de keuze voor een wintersportvakantie met kids eenvoudiger te maken lanceerde Kids Vakantiegids in 2012 het Kids WintersportTip! Keurmerk. Voor de 2016-2017 selectie is uit honderden accommodaties in de populairste wintersportlanden – waarbij Oostenrijk is opgedeeld in 4 regio’s – een top 5 ontstaan op basis van de aanwezige kinderfaciliteiten zoals onder andere Nederlandstalige skilessen, kidsclubs gesegmenteerd naar leeftijd en een oefenwijde voor kinderen.

 

 

Ook is er gelet op de beoordelingen door gezinnen en de mogelijkheid een skipas of skimateriaal bij te boeken. Per land koos het publiek vervolgens één absolute winnaar, door tussen 1 november en 1 december te stemmen op de Kids WintersportTip! Website. Er werd ruim 2400 keer gestemd.

 

 

Kids Vakantiegids

Kids Vakantiegids is het grootste familievakantieplatform van Nederland en speelt in op de groeiende behoefte van kids en hun ouders/verzorgers om een uitstapje of vakantie te zoeken die past bij de wensen van de hele familie. Het Kids Vakantiegids magazine verschijnt twee keer per jaar in een oplage van 100.000 en brengt de nieuwste en leukste vakanties voor gezinnen met kinderen tot 16 jaar onder de aandacht. Op de website Kidsvakantiegids.nl vinden jaarlijks 3 miljoen bezoekers uitgebreide bestemmingsinformatie, inspirerende vakantietips en een met zorg geselecteerd aanbod van tientallen kindvriendelijke reisorganisaties.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.