WOW air speelt voor Sinterklaas tijdens New York campagne op Snapchat

WOW air speelt voor Sinterklaas dit weekend en geeft tickets weg! Ter promotie van de nieuwe New York route lanceert WOW air wederom een campagne via Snapchat. Dit weekend neemt het cabinepersoneel het Snapchat account van WOW air over om in New York beroemde filmscenes na te spelen. Weet jij welke scene wordt nagespeeld dan maak je kans op twee WOW tickets met een bestemming naar keuze!

wow-air-personeel

#WOWINNY

Het WOW air team zal a.s. vrijdag en zaterdag de hele dag beroemde filmscenes in New York naspelen. Volgers van het WOW air Snapchat account (wow-air) kunnen, als zij de filmscene herkennen, een screenshot maken en deze op Twitter of Instagram delen met de titel van de film en #WOWINNY om kans te maken op twee gratis tickets. Zaterdag 3 december en zondag 4 december zullen er in totaal 4 winnaars worden gekozen die ieder 2 tickets krijgen en zelf mogen beslissen naar welke WOW air bestemming zij willen vliegen!

 

 

Voordelig naar New York

WOW air vliegt sinds 23 november jl. dagelijks naar New York. In de periode van 01 januari tot en met 10 april en van 24 april tot 15 mei is het ook voor iedereen die geen tickets heeft gewonnen met de campagne extra voordelig om naar New York te vliegen met prijzen vanaf €155,95 voor een enkele reis.

 

 

De paarse vliegvaartmaatschappij

WOW air is de enige low-cost airline van IJsland. Het bedrijf werd in 2011 opgericht door de IJslandse ondernemer Skúli Mogensen. De maatschappij vliegt vanaf luchthaven Keflavik bij Reykjavik naar 33 bestemmingen binnen Europa en Noord-Amerika. Sinds 1 juni 2015 vliegt WOW air, het hele jaar door, naar de luchthaven Schiphol en vanaf de winterdienstregeling dagelijks. Vanaf 27 maart 2017 vliegt WOW air twee keer per dag naar Amsterdam. Momenteel werken er 650 mensen en bestaat de vloot uit 2 Airbus A320’s, 3 Airbus A330’s en 6 A321’s voor de trans-Atlantische routes. WOW air biedt de laagste tarieven, de nieuwste toestellen met de laagste uitstoot en de crew met de grootste glimlach. De maatschappij groeit snel: in 2016 vliegen er 1.6 miljoen mensen met deze airline, de verwachting is dat volgend jaar 3 miljoen passagiers met WOW air zullen vliegen. WOW air wil nu en in de toekomst de goedkoopste en gezelligste vluchten van en naar IJsland aanbieden.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.