Bekijk de nieuwe WOW air bestemming

WOW air blijft groeien! Steeds meer Amerikaanse steden worden aan het netwerk van de IJslandse low-cost airline toegevoegd. Na de laatste toevoeging van Miami vanaf april 2017, is het dit keer de beurt aan Pittsburgh. Vanaf 16 juni 2017 zal WOW air 4 keer per week van IJsland naar Pittsburgh vliegen.

wow-air-vliegtuig

Deze Amerikaanse stad wordt hiermee de negende bestemming van WOW air in Noord-Amerika. De vluchten zijn al beschikbaar vanaf €129,99 enkele reis en vanaf nu te boeken via de website van WOW air.

Skúli Mogensen, oprichter en CEO van WOW air over de bekendmaking: “We vinden het geweldig om Pittsburgh aan ons snelgroeiende netwerk toe te voegen. Op dit moment is er geen enkele airline die vanaf Amsterdam direct naar Pittsburgh vliegt. Met een overstaptijd van slechts een uur is WOW air absoluut een voorloper. Pittsburgh is een opkomende stad en hier kun je nog het echte Amerika gevoel ervaren! Het afgelopen jaar hebben we onze aanwezigheid in de Verenigde Staten verstevigd met een aantal nieuwe routes. We kijken er naar uit om door te gaan met dit tempo van uitbreiding.”

 

 

WOW air groeit hard

WOW air vliegt vanaf 2015 intercontinentaal met een korte stop-over in IJsland. Deze stop-over kan verlengd worden zodat er tijd is om IJsland te verkennen. Per week staan er 4 vluchten gepland naar Pittsburgh; op maandag, woensdag, vrijdag en zondag en met terugvluchten op dezelfde dagen. De vluchten zullen uitgevoerd worden met een Airbus A321 die beschikt over meer dan 200 stoelen. De laatste 2 Amerikaanse steden die toegevoegd werden aan het WOW air netwerk, Los Angeles en San Francisco, zijn immens populair en ook New York en Miami beloven een groot succes te gaan worden. Vluchten naar New York beginnen al vanaf 25 november van dit jaar, liefhebbers van Miami moeten nog wachten tot 5 april 2017.

 

 

Twee keer per dag vanaf Amsterdam

Naast alle nieuwe bestemmingen heeft WOW air onlangs ook aangekondigd een tweede dagelijkse vlucht naar Amsterdam toe te voegen aan het vluchtschema. De lowcoster ziet Amsterdam als een van de belangrijkste Europese bestemmingen en gaat vanaf 27 maart 2017 zowel ’s ochtends als ’s avonds tussen Amsterdam en Reykjavik vliegen. De extra capaciteit en vluchttijden biedt passagiers biedt reizigers nog meer mogelijkheden om te reizen tussen Amsterdam, Reykjavik en Noord-Amerika en maakt de overstap naar Pittsburgh zo dus nog makkelijker.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.