Ho! Ho! Ho! Dit weekend wordt Maastricht pas écht magisch.

Dj’s Lucas & Steve doen mee aan de opening van Magisch Maastricht op het Vrijthof op vrijdag 2 december, aanvang 18.30 uur. André Rieu’s engel – de Australisch-Nederlandse sopraan Mirusia – geeft een show tijdens de opening van Magisch Cultuur Festival op het Onze Lieve Vrouweplein op zaterdag 3 december, aanvang 17.30 uur. Beide openingsevents zijn gratis toegankelijk voor het publiek.

ijs-schaatsen-elf

Dit doen de kinderen in Maastricht met Kerst

Ook aan de jonge kinderen is gedacht in de programmering van Magisch Maastricht. Voor het eerst ontvangt Maastricht dit jaar op 7 december de Kerstman en zijn lieftallige kerstelfjes. De Polar Express Stoomtrein komt rond 16.30 uur aan op het Centraal Station in Maastricht.

 

 

Vervolgens wordt de Kerstman in zijn arrenslee voortgetrokken door 4 echte rendieren. Zijn elfjes en de kinderen van Stichting de Knoevel begeleiden hem richting zijn eigen huis op het Vrijthof. Kinderen kunnen kijken hoe de Kerstman en zijn elfjes leven. Echte elfentaal leren kinderen in de Spiegeltent. De overdekte schaatsbaan heeft zelfs een speciaal kinderschaatsgebied. Of laat een kerstwens achter in de wensboom.

 

 

Waar het allemaal om draait

De feestmaand december staat voor gezelligheid, samen zijn en veel lieve momentjes beleven. Momentjes van licht. Alle bezoekers uit heel Nederland en omstreken zijn welkom om de Magisch Maastrichtse sfeer te proeven. Lars Flinkerbusch, directeur VVV/Maastricht Marketing: “Dit jaar helpen we de bezoekers een handje met de actie ‘Deel je licht en kom naar Magisch Maastricht’. Door via social media een lichtje ofwel een positieve boodschap of wens uit het hart te delen met iemand, maak je kans op een geheel verzorgd uitje Magisch Maastricht, inclusief treinreis.” De actie is vanaf 2 december te vinden op www.facebook.com/visitmaastricht.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.