Kom de Amuse Tocht bewonderen in Sittard

De Sittardse binnenstad staat deze winter weer helemaal in het teken van Wèntjerdruim (16 dec. t/m 8 jan.) en van de Amuse Tocht Sittard (9 dec. t/m 8 jan.). De Amuse Tocht Sittard bestaande uit twee wandelingen in het centrum van Sittard met culinaire hapjes, staan garant voor nog meer Wèntjerdruim plezier! Tijdens de Amuse tocht wandelt u door de historische binnenstad en zullen de deelnemende horecagelegenheden elke gast verwennen met echte winter amuses. Met wie onderneemt ú dit jaar de Amuse Tocht Sittard tussen 9 december en 8 januari?

markt-sittard

Ontdek al wandelend een winterse wereld met een sfeervol verlichte markt en binnenstad. Versierde gevels, winterbomen, de romantiek van de ijsbaan; u vindt ze (vanaf 16 december) allemaal op beide Amuse Tocht Sittard routes. Het historische marktplein van Sittard straalt als een ultiem winterwonderland. Laat u verrassen door talloze bezienswaardigheden en de culinaire rijkdommen die de binnenstad u in deze periode te bieden heeft. De Amuse Tocht Sittard begeleidt u langs vele interessante en mooie plekjes, zoals de stadswallen, de Kollenberg en het stadspark.

 

 

Geniet nu van uw Amuse Tocht Sittard

De prijs van de Amuse Tocht Sittard bedraagt € 9,95 per persoon. Hiervoor ontvangt u een routekaart met uitgebreide toelichting over de bezienswaardigheden die u onderweg tegenkomt. Bij de routebeschrijving ontvangt u 4 coupons voor de amuses bij de deelnemende horecagelegenheden:

 

 

Route A Start: Cafe Ich en Dich, te Sittard
Van 9 dec. t/m 8 jan. dagelijks tussen 14.00-20.00 uur te lopen (24 & 31 december t/m 17.00 uur).
(m.u.v. maandagen, 25 & 26 december en 1 januari)

  • Cafe Ich en Dich
  • Café Schtad Zitterd
  • Kafee de Kup
  • Kloosterhotel MERICI

Route B Start: Koosterhotel MERICI
Van 9 dec. t/m 8 jan. dagelijks tussen 14.00-20.00 uur te lopen (24 & 31 december t/m 17.00 uur).
(m.u.v. dinsdagen, 25 december en 1 januari.)

  • Kloosterhotel MERICI
  • De Vief Heringe
  • Café Dwaesj
  • De Limbourg

Speciale Kindermiddag op woensdag 28 december

Op woensdag 28 december wordt de Amuse Tocht Sittard omgetoverd tot een kindermiddag. Kinderen t/m 12 jaar lopen dan gratis met hun ouders de Amuse tocht Sittard mee. Bij de start vanaf de VVV Limburg Winkel ontvangen ze een leuke ‘goodie-bag’ en ook de horeca ondernemers hebben speciaal op deze dag iets extra’s voor de kinderen in petto.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.