Skipas Saas-Fee voor bodemprijs door succesvolle crowdfunding

Meer dan 75.000 wintersporters hebben inmiddels ingetekend op de crowdfunding-actie voor bijzonder voordelige seizoenpassen in het Zwitserse skigebied Saas-Fee. De skiliftmaatschappij voert het stunttarief van CHF 222 (iets meer dan 200 euro) per persoon definitief door. Deelnemers aan de actie hebben met de ‘Saas-Fee WinterCARD’ onbeperkt toegang tot het sneeuwzekere skigebied tussen 1 december 2016 en medio april 2017.

©Saas-Fee Tourismus

©Saas-Fee Tourismus

De seizoenpas is voordeliger dan een reguliere skipas voor 4 dagen, terwijl wintersporters die 6 dagen willen skiën CHF 143 (ongeveer 130 euro) per persoon besparen. Wie nog van het aanbod wil profiteren, kan zich tot en met zondag 27 november 2016 aanmelden via de actiesite van Make It Happen.

 

 

Het autovrije Saas-Fee

Saas-Fee is een autovrije vakantiebestemming in het Duitstalige gedeelte van de regio Wallis, gelegen op een afstand van ongeveer 920 kilometer van Utrecht. Het gezellige chaletdorp ligt op een hoogte van 1800 meter, terwijl het skigebied tot 3600 meter hoogte reikt. Hierdoor is Saas-Fee een van de sneeuwzekerste wintersportbestemmingen van de Alpen. Het skigebied telt 100 kilometer pistes en wordt ontsloten door 22 skiliften.

©Saas-Fee Tourismus

©Saas-Fee Tourismus

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.