Recorddeelname aan de Aad Struijs Persprijs 2017

Reisjournalisten in Nederland en België hebben een recordaantal van 165 producties ingestuurd voor de Aad Struijs Persprijs (ASP) 2017: 87 in de categorie print en 78 in de nieuwe categorie blogs. 2 deskundige jury’s zijn nu volop aan de slag met de beoordeling van het werk. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de Vakantiebeurs, van 10 tot en met 15 januari 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht.

vakantiebeurs-2017-brazilie-costarica-peru

De organisatie is blij met de grote belangstelling. ‘Het nieuwe concept met de blogs erbij voorziet duidelijk in een behoefte’, zegt ASP-voorzitter Liduine Hoyinck. ‘Maar ook de belangstelling voor de printprijs blijft onverminderd groot. We zijn erin geslaagd om 2 nieuwe, aparte jury’s te formeren met elk veel deskundigheid op hun eigen vakgebied’.

 

 

De jury’s

De printjury staat onder de vertrouwde leiding van reisjournalist Hans Bouman. Zijn 2 medejuryleden zijn communicatie-expert Wilma Lankhorst en reisjournalist Harri Theirlynck. De jury voor de blogs heeft als voorzitter contentspecialist Katja Staring, (ANWB-)eindredacteur Sjiva Janssen en trendwatcher Tessa aan de Stegge. Elke jury kiest per categorie 3 genomineerden en daaruit een winnaar. De prijs bestaat uit een bronzen sculptuur en een geldprijs. De uitreiking van de vernieuwde ASP 2017 vindt plaats op de Vakdag van de Vakantiebeurs in Utrecht, op dinsdag 10 januari 2017, en wordt georganiseerd met medewerking van hoofdsponsor Vakantiebeurs.

 

 

Vakantiebeurs 2017

Onder het motto ‘Alsof je er al bent’ vindt van 10 tot en met 15 januari 2017 de Vakantiebeurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Locals, reisleiders en ervaren medereizigers geven op de Vakantiebeurs persoonlijke reistips uit 1e hand. Via de Culinaire Route maakt de bezoeker een culinaire wereldreis met smakelijke, versbereide traditionele hapjes en drankjes. Overal is dans, muziek en gezelligheid.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.