Stijlvol over het water met de Waterdream s-850 Speedster

Met 80 kilometer per uur over het water, gekoelde wijn aan boord, top kwaliteit speakers voor de ultieme geluidsbeleving en luxe Led verlichting in een kleur naar keuze die mee verandert met de muziek: dit en nog veel meer biedt de nieuwe Waterdream s-850 Speedster, ook wel de koning der sloepen genoemd. Deze, in Nederland met de hand gebouwde, sloep is de snelste ter wereld. Uniek ontwerp en met oog voor detail en luxe.

boot-water-vlag-snel

Dutch Design

Het Nederlandse bedrijf Waterdream ontwikkelde de Speedster op basis van haar eerder gelanceerde zeer succesvolle model: de 850. De handgeschilderde, gelimiteerde Speedster – er worden er wereldwijd slechts 5 gemaakt – wordt uitgebracht in een unieke kleur blauw: die van het Pata Yamaha Official World Superbike Team. Deze exclusieve kleur wordt alleen gebruikt voor de racemotoren van Yamaha, die in dezelfde fabriek ontwikkeld worden als de Speedster.

 

 

Snelheid & Luxe

De Speedster doet zijn naam zeker eer aan als de snelste sloep ter wereld: aangedreven met een 4,2 liter V6 4-takt Yamaha 300pk speedprop gaat de s-850 Speedster meer dan 80 km/u. Uitgebreid met automatische triltabs die de boot op iedere snelheid uitlijnen, zorgen voor extra stabiliteit, zodat je ook met meer snelheid van je – aan boord gekoelde – drinks & bites kan genieten. Naast een wijn-ijskast met een luxe glazen deur, heeft de Speedster met de hand gestikte lederen bekleding en wordt hij uitgevoerd met een zeer hoogwaardig licht- en geluidssysteem.

 

 

Features

Het Nederlandse bedrijf Waterdream werd in 2012 opgericht door Bernhard van Oranje en staat bekend om haar handgemaakte aluminium boten van hoge kwaliteit, met oog voor detail. Zo heeft de s-850 Speedster een stuurwiel van koolstofvezel en carbon, met een afmeting van 110 centimeter, iets dat nog nooit eerder in een sloep werd gebruikt. Ook zijn er geen handvatten op de motorkap te vinden, waardoor deze perfect als comfortabel zonnedak kan fungeren. Ledverlichting – van het succesvolle bedrijf BleufinLed en bedacht en ontwikkeld door het prestigieuze Wakersdelight – in onder meer de onderbanken, bij de stuur- en buddyseat én onder water zorgt voor een extra luxe uitstraling. De verlichting kent verschillende kleuren en kan mee veranderen op de beat van de muziek.

De ultieme geluidsbeleving

Belangrijk voor de Speedster is het creëren en bieden van de ultieme geluidsbeleving aan boord, waarvoor Rockford Fosgate en Pim Temsen tekenden. Dat het geluid van ongekend niveau is, bewijzen de zes speakers, twee sub woofers, meer dan 3000 watt en een dipcomputer die de muziek gelijkmatig over de boot verdeelt.

Bernhard van Oranje: “Ondanks dat we het onderwaterschip van de s-850 hebben gebruikt, is de s-850 Speedster verder volledig nieuw. Bij de bouw waren meer dan 25 mensen betrokken en het laat echt zien waarom Nederland hét botenland is. We zijn super trots dat we het Racing DNA van Yamaha op het water waarmaken met de allersnelste sloep ooit. En dat dan ook nog met alle luxe aan boord die je je kunt bedenken.”

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.