Een cruise is elke dag nieuwe ontdekkingen doen

Het misschien wel grootste misverstand over cruisen is de angst ‘gevangen’ te zitten op een schip. Met een grootschalige campagne zet CLIA Nederland, brancheorganisatie van cruiserederijen, de maand oktober in het teken van cruisen. Met als doel het wegnemen van dit soort vooroordelen.

Color Line cruise schip

Color Line cruise schip

Elke ochtend een ander uitzicht

Wakker worden in een kamer met een uitzicht dat elke ochtend anders is. Om daarna op avontuur te gaan in de plaats waar het schip zojuist is aangemeerd. Op eigen houtje of met excursies die de cruiserederijen aanbieden.

 

 

Geen een andere vakantie biedt zoveel variatie als een cruise. Dwalen door kruip-door-sluip-door straatjes in Marseille en Marrakesh. Op Caribische cruises lukraak kiezen uit tropische eilanden, rumproeverijen en Mayacultuur. Liever de Nordics, met geisers en fjorden, Dubai met malls en woestijn of Azië met dim-sum, skyscrapers en natuur? Het kan allemaal.

 

 

Het lekkere is: je hoeft maar een keer je koffer uit te pakken, ’s avonds wacht je comfortabele hut of suite, wordt het lekkerste eten geserveerd en kies je weer het ruime sop op weg naar iets nieuws.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.