Bezoek de Home In The Skies Gallery van Singapore Airlines in Amsterdam

Van 19 tot 26 november 2016 wordt het publiek welkom geheten in de Singapore Airlines Gallery op de Hobbemastraat 3, Amsterdam. De Gallery biedt bezoekers een volledige Singapore Airlines on-ground ‘Home In The Skies’ experience met de nieuwste producten en diensten en een Virtual Reality tour van haar nieuwste generatie Airbus A350-900 toestel die dagelijks vliegt van Amsterdam naar Singapore.

sia_gallery_opening_302

Genieten tijdens de Gallery

Sinds afgelopen zaterdag 10:00 uur kunnen bezoekers van de Gallery genieten van de on-board luxe en service (zoals Illy koffie en TWG thee), worden er limited edition gifts weggegeven bij het boeken van een ticket én maken bezoekers kans om 100.000 miles te winnen. Daarnaast serveert Singapore Airlines dagelijks (vanaf 17:00) de beroemde Singapore Sling en bezoekers kunnen ­– samen met de Singapore Tourism Board – ontdekken wat bruisend Singapore te bieden heeft.

 

 

“In de Gallery krijgen onze bezoekers de kans om onze merkbeloften zoals uitzonderlijke service en productinnovatie, zelf te ervaren. Bij Singapore Airlines streven we ernaar om service tot een kunst te verheffen. Daarvoor is geen detail te klein – No Detail is Too Small.” zegt Adrian Ee, General Manager Benelux.

“Wij willen het reizende publiek een kijkje achter de schermen geven en ze vertellen wat ze van ons kunnen verwachten, vandaar de keuze om ons aanbod te presenteren in Gallery-stijl. Voor zover wij weten zijn wij de eerste luchtvaartmaatschappij met een Gallery in Amsterdam.”

 

 

Samenwerking

Voor de Gallery is Singapore Airlines de samenwerking aangegaan met verschillende artiesten die werken zullen exposeren, zoals Luca Iaconi-Stewart, een Papercraft kunstenaar uit de V.S. Daarnaast worden er indrukwekkende bloemstukken tentoongesteld van gerenommeerd bloemist The Wunderkammer. Bezoekers worden ook uitgenodigd om mee te doen aan de interactieve ‘Gallery Challenge’, waarmee zij kans maken op 2 Premium Economy Class retour tickets naar Singapore.

sia_gallery_opening_475

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.