Singapore Airlines richt zich tot de nieuwe generatie reizigers

Op 10 mei aanstaande vertrekt vanaf Amsterdam de eerste Airbus A350-900 van Singapore Airlines naar Singapore met aan boord de nieuwste snufjes op het gebied van reiscomfort. Dit type toestel is nu state-of-the-art, maar de grote vraag is natuurlijk: hoe gaat vliegen er in de toekomst uitzien?
singapore-airlines-a350-economy-stoel

Professionals versus de jeugd

Veel professionele ontwerpers hebben zich al over deze vraag gebogen, maar hoe denkt de jeugd hier over en wat voor idee hebben zij bij een vliegtuig van de toekomst?

 

ZIE OOK: De eerste Airbus A350 van Singapore Airlines komt naar Amsterdam

 

Om deze vragen te beantwoorden lanceert Singapore Airlines vandaag het bijzondere project ‘Het Droomvliegtuig van de Toekomst’ waarbij basisschoolleerlingen uit groep 6, 7 en 8 worden uitgedaagd om hun droomvliegtuig te ontwerpen. De drie schoolklassen met de beste ideeën krijgen een onvergetelijke schoolreis naar het Aviodrome aangeboden waar de uiteindelijke winnaar bekend zal worden gemaakt. Niet alleen strijden zij om de eer en de gratis schoolreis, maar ook krijgt de beste klas nog eens een geldprijs van maar liefst € 1.000 te gebruiken voor innovatie op school!

 

 

Heb jij schoolgaande kinderen, neefjes, nichtjes of buurtkinderen uit groep 6, 7 of 8, vertel ze dan over dit leuke project. Meer informatie vind je op de speciaal hiervoor gecreëerde website www.singaporeairdreamairplane.nl

Comments are closed.