Ryanair is terug met de grootste actie ooit

Ryanair, de favoriete luchtvaartmaatschappij van Europa, is terug met opnieuw een geweldige aanbieding. Ryanair heeft vandaag (21 november) het officiële startsein gegeven voor de start van ‘Cyber ​​Week’, de grootste promotie ooit. In deze ‘Cyber Week’ biedt Ryanair 8 dagen lang spot goedkope vluchten aan via de website van Ryanair en in de app.

vliegtuig-ryanair

De kick-off

Ryanair begint vandaag met een enorme New Year uitverkoop. Hiervoor heeft Ryanair 250.000 zitplaatsen beschikbaar die vanaf € 9,99 te koop zijn op meer dan 400 routes. Deze 250.000 zitplaatsen zijn voor reizen in januari en februari en moeten worden geboekt voor middernacht vandaag.

 

 

Klanten moeten de website van Ryanair.com, Facebook en Twitter in de gaten houden voor de beste aanbiedingen. Via deze kanalen zullen de laagste prijzen te vinden zijn, die nog lager zullen liggen dan dat ze al waren.

 

 

Ryanair’s Robin Kiely zegt:

“De temperaturen zijn gedaald en daarmee dalen onze tarieven ook, naar aanloop van de kick off”

‘Cyber ​​Week’ wordt de grootste actie die Ryanair ooit heeft gehad. Ze hebben 8 dagen lang geweldige aanbiedingen op de website en in hun app.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.