Tinker voegt luchthaven Lelystad toe aan netwerk als Ryanair zijn belofte waarmaakt

De Ierse prijsvechter voelt zich door politieke regelgeving en geringe slots op gunstige tijden op het ‘dure’ Schiphol genoodzaakt om uit te wijken naar Lelystad. Tinker ziet al jaren potentie in de luchthaven van Lelystad, maar ook in andere lokale vliegvelden in Europa.

man-auto-gebouw

Gerben Abbink, founder van Tinker: “Dit is goed nieuws. Wij zijn al jaren fan van Lelystad als optie. Dit gaat een grote impact hebben op de manier van reizen in de Randstad en ook daarbuiten. Voor het kostenvoordeel voor de luchtvaartmaatschappij kunnen wij iedereen in Nederland thuis ophalen met de taxi voor €6,99 per persoon.”

 

 

Tinker denkt met haar netwerk de ideale partner te zijn voor luchtvaartmaatschappijen die willen vliegen op lokale vliegvelden en de duurdere grotere vliegvelden willen vermijden.

 

 

“Een samenwerking met Tinker vergroot het netwerk van luchtvaartmaatschappijen, niet alleen naar omliggende vliegvelden maar ook naar de eindbestemming van de passagiers. Zo reizen de passagiers op één ticket direct naar het hotel of naar huis.”

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.