NAUPAR is al helemaal klaar voor de Hanzedagen van juni 2017

Hoewel de Hanzedagen pas van 15 tot en met 18 juni plaatsvinden, is NAUPAR al druk bezig met de voorbereidingen voor dit internationale evenement. De aanmeldingen voor overnachtingen stromen binnen. ‘De eerste 3 zeilschepen zijn al volgeboekt’, aldus Pouwel Slurink, directeur van het nautische bedrijf.

persbericht-naupar-is-klaar-voor-de-hanzedagen-in-kampen

Traditionele zeilschepen

‘Gedurende de Hanzedagen kunnen zowel zakelijke gezelschappen als particulieren varen, netwerken, lunchen, borrelen, dineren en zelfs overnachten op onze traditionele zeilschepen. Bovendien zorgen de tientallen indrukwekkende schepen voor extra sfeer in het centrum van Kampen’, vertelt hij. ‘Varen op een traditioneel zeilschip is een unieke ervaring. Ontdek de IJsseldelta vanaf het water en geniet –onder het genot van een hapje en een drankje- van de ontspannen sfeer op een van onze schepen.’

 

 

In juni 2017 is Kampen het bruisende middelpunt van allerlei festiviteiten en netwerkbijeenkomsten. De stad is niet alleen trotse gastheer van zo’n 120 Europese Hanzesteden, maar ook van zo’n 300.000 bezoekers. Tijdens de Hanzedagen staat ontmoeting, overleg en promotie van de Hanzesteden centraal. De Hanzesteden van nu willen de internationale Hanze levendig houden en het zelfbewustzijn van de Europese steden ontwikkelen. ‘Hier dragen wij graag aan bij’, aldus Slurink

 

 

NAUPAR staat voor nautische partners, waarvan Hanzestad Compagnie uit Kampen een onderdeel is. Het bedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring in relatiemarketing en nautische evenementen.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.