Airberlin vertrekt voor de 1e keer vanuit luchthaven Düsseldorf naar Genève

Per direct vliegt airberlin tot wel drie keer per dag van haar knooppunt Düsseldorf naar Genève. De nieuwe route is op grond van de hoge frequentie vooral aantrekkelijk voor zakenreizigers die flexibele vliegtijden zeer op prijs stellen tussen de metropool aan de Rijn en Genève als vestigingsplaats van vele internationale organisaties en financiële instellingen. Vanwege de goede aansluitingen en gunstige parkeermogelijkheden is de luchthaven Düsseldorf ook voor reizigers uit de grensregio’s van Nederland en België aantrekkelijk.

eerste-vlucht-dusseldorf-genf

Maandag tot vrijdag

Van maandag t/m vrijdag vliegt airberlin ‘s ochtends, ‘s middags en laat in de avond naar Genève. Op zaterdag en zondag is er steeds een avondvlucht die vanuit de luchthaven Düsseldorf vertrekt. Deze vluchten zijn ook voor de zomer 2017 reeds voor boekingen vrijgegeven.

 

 

“Ons nieuwe traject vanaf en naar Genève is optimaal in ons knooppunt Düsseldorf opgenomen en wij verheugen ons voortaan nog meer passagiers uit Zwitserland aantrekkelijke aansluitmogelijkheden en korte overstaptijden op de luchthaven Düsseldorf te kunnen bieden – bijvoorbeeld naar New York, Los Angeles of Miami. Vanaf het voorjaar breiden wij het vluchtaanbod naar de VS immers nog verder uit met extra verbindingen naar onder andere Boston, San Francisco en ons nieuwe traject naar Orlando“, aldus Stefan Pichler, CEO airberlin.

 

 

Op het nieuwe traject wordt een Bombardier Dash Q400 met 70 zitplaatsen in de Economy Class en 3 plaatsen in de nieuwe European Business Class van airberlin ingezet.
Vliegtickets kunnen online via de website van airberlin, in het reisbureau of 24/7 telefonisch in het airberlin Service Center via 01806 334 334 worden geboekt.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.