Non-stop van Düsseldorf naar Reykjavik met airberlin

IJsland boomt – en niet pas sinds het EK voetbal! Naar aanleiding van de grote vraag naar vluchten naar IJsland breidt airberlin vanaf het komende winterseizoen haar vluchtaanbod naar deze bestemming opnieuw uit en biedt vanaf november tot april naast de verbinding vanaf Berlin-Tegel ook twee vluchten per week vanaf Düsseldorf naar Reykjavik aan.
Met Airberlin naar Kroatie

Elke donderdag en zondag vertrekt er vanaf beide knooppunten van de airline een non-stopvlucht naar dit eiland aan de noordelijke poolcirkel. airberlin is de enige Duitse airline met een luchtdienstregeling naar IJsland het hele jaar door.

Ook tijdens het laagseizoen is IJsland fascinerend door de adembenemende natuur, het milde klimaat dankzij de warme Golfstroom evenals de hete bronnen en geisers. Reizigers die het beroemde kleurenspel van het noorderlicht willen zien, komen vooral in het winterseizoen door een hoge noorderlicht-activiteit aan hun trekken.

 

 

Stefan Pichler, CEO van airberlin, licht toe: “Afgelopen winter waren wij erg tevreden over de ontwikkeling van onze eerste IJsland-route vanaf Berlijn het hele jaar door.
Nu zijn wij vol vertrouwen dat de vluchten vanaf Düsseldorf zich op grond van het grote verzorgingsgebied en de comfortabele integratie in ons knooppunt eveneens positief zullen ontwikkelen.”

Aantrekkelijke pendelvluchten naar Berlijn en Düsseldorf zijn in het winterseizoen vanaf talrijke luchthavens vanuit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland beschikbaar, bijvoorbeeld vanaf München, Neurenberg, Stuttgart, Wenen en Zürich.

 

 

Ook de zomerdienstregeling voor 2017 is bij airberlin reeds voor boekingen vrijgegeven. Tot wel 17 keer per week vliegt de op een na grootste luchtvaartmaatschappij van Duitsland vanaf Berlijn, Düsseldorf, Hamburg, München en Wenen non-stop naar Reykjavik.

Tickets kunnen worden geboekt op airberlin.com, in het reisbureau of 24/7 telefonisch in het Service Center van de maatschappij (tel: 0180 6 334 334 – binnen het Duitse vaste telefoonnet 0,20 euro per gesprek/vanuit het Duitse mobiele netwerk maximaal 0,60 euro per gesprek).

Winterdienstregeling 2017/2018 vanaf Düsseldorf en Berlin-Tegel naar Reykjavik (KEF):

Van Naar Vlucht Vertrek Aankomst Weekdag
DUS KEF AB3928 09:15 11:50 Do, zo
KEF DUS AB3929 12:35 16:55 Do, zo
TXL KEF AB3546 09:05 11:50 Do
TXL KEF AB3546 12:45 15:30 Zo
KEF TXL AB3547 12:35 17:00 Do
KEF TXL AB3547 16:15 20:40 Zo

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.