Kasteel Hoensbroek kanshebber in namenwedstrijd Arriva trein

Met ingang van 11 december 2016 gaan er nieuwe Arriva-treinen rijden in Limburg, 14 van deze treinen krijgen een naam van een favoriete Limburgse bestemming. Kasteel Hoensbroek is een van de genomineerden.

arriva-trein-wedstrijd-stem-nu

De wedstrijd

De afgelopen weken hebben 385 Limburgers gereageerd op de vraag van Arriva om de mooiste en belangrijkste bestemmingen van Limburg in te sturen. Een vakjury heeft uit alle inzendingen 30 namen geselecteerd.

 

 

De 14 namen met de meeste stemmen, plaatst Arriva op de nieuwe treinen in Limburg. De naam van de bestemming komt voor op de trein te staan. Ook wordt de bestemming op speelse wijze verder in het interieur van de trein uitgewerkt. Op deze manier zijn de treinen straks echt een levend onderdeel van Limburg.

 

 

Kasteel Hoensbroek trein

Heet één van deze nieuwe Arriva treinen straks ‘Kasteel Hoensbroek’? We zijn er trots op dat ons Kasteel Hoensbroek is genomineerd! Zet Heerlen nog meer op de (reizende) kaart en breng nu je stem uit op Kasteel Hoensbroek! Ga hiervoor naar de website van Arriva.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.