Camping de Nuuverstee wint Campermarkt Award 2016

De winnaar van de Campermarkt Award 2016 is Camping de Nuuverstee in Borger. Drive-in Camperpark Ouddorp en het Aan/Uit betaalsysteem van Involtum eindigden respectievelijk op plaats 2 en 3. De Campermarkt Award is een beloning voor het initiatief dat het beste weet in te spelen op de groeiende markt van camperaars in Nederland.

De trotse winnaars

De trotse winnaars

Hoge gastwaardering wordt beloond

Volgens de jury is Camping de Nuuverstee een terechte winnaar. Juryvoorzitter Wim de Wolf (NKC): “Met een gemiddelde waardering van een 9,5 op Zoover mag je toch echt wel spreken van een bijzondere prestatie. Tel daarbij op dat de accommodatie voorziet in uitstekende sanitaire voorzieningen, gelegen is in een fantastische omgeving en bovendien ook nog voorziet in wellness, dan kunnen wij als jury niet anders dan constateren dat hier een prima camperbeleving geboden wordt.” Camping de Nuuverstee werd eerder dit jaar ook al beloond met de consumentenprijs voor beste camperlocatie.

 

 

Maar ook Drive-in Camperpark Ouddorp doet volgens jurylid Van Leeuwen niet veel onder voor De Nuuverstee. Ook hier werd met name netheid, routing en sfeer hoog beoordeeld. Tot slot speelt het automatische Aan/Uit betaalsysteem van Involtum prima in op wensen en behoeften van de flexibele camperaar.

 

 

Waarom de Campermarkt Award?

Initiatiefnemer Hans van Leeuwen: “De groei in het aantal campers heeft nog niet zijn hoogtepunt bereikt. Het zijn niet alleen meer de ouderen die erop uit trekken maar een steeds grotere groep gezinnen met jonge kinderen hebben de camper ontdekt. Nederland biedt kansen om een van de beste camperlanden van Europa te worden. Om de initiatieven te ondersteunen, hebben we de Campermarkt Award gelanceerd”.

Jury 2016

De CamperMarkt werd dit jaar voor de 2e keer georganiseerd. Winnaar van vorig jaar was de Camper Contact App. Ook dit jaar is er een professionele jury die zich over de nominaties zal buigen: Wim de Wolf (projectleider Camperplaatsen NKC), Hans van Leeuwen (trendwatcher & expert in leisure) en Walter Jonker (Pretwerk).

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking vond plaats tijdens het 2e congres De Opmars van de Camper, dat georganiseerd werd door de NKC in samenwerking met Pleisureworld. Vanwege het grote succes volgt ook in 2017 weer een nieuwe editie van het netwerkevenement, zo heeft de organisatie bekend gemaakt.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.