Franse escapedes met Logis Hotels

Liefhebbers van het Franse goede leven kunnen hun hart ophalen. Logis Hotels, het 1ste netwerk van onafhankelijke hotel-restaurants in Europa, breidt haar aanbod uit met een nieuw product: Les Escapades Logis.

aqua-lodge-logis-kasteel

6 thema’s

Logis biedt de nieuwe Logis Uitjes aan rondom 6 verschillende thema’s. De arrangementen zijn te boeken via de website onder Aanbiedingen. Voorlopig doen er alleen nog Franse hotels mee, maar op den duur zal dit worden uitgebreid met andere bestemmingen.

 

 

Zo zijn er Logis Uitjes speciaal gericht op de beste gastronomische ontdekkingen, de ultieme wellness-break, de meest originele overnachtingen en een arrangement speciaal voor verliefde stelletjes. Ook is er een arrangement waarin de lekkerste lokale producten centraal staan en kan er een Logis Uitje worden geboekt waarbij wijngaarden of een lokale bezienswaardigheid worden bezocht. Droom weg op een landgoed of juist in een boomhut, geniet van een uitgebreid sterrendiner of travel like a local met de nieuwe Escapades van Logis Hotels.

 

 

Zij regelen het voor jou

Logis Hotels bepaalt de inhoud van elk pakket, zoals bijvoorbeeld toegang tot de spa, een gastronomisch diner of een bijzonder museum in de buurt. De verschillende hoteliers bepalen vervolgens zelf de prijs, het type kamer en de beschikbaarheid. Om het verblijf écht onvergetelijk te maken, staat het alle hotels vrij om een Logis ‘Plus’ toe te voegen aan het arrangement. Dit kan bijvoorbeeld een late check-out zijn, een upgrade of een leuk welkompakketje op de kamer bij aankomst.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.