Seabourn heeft een primeur aan boord met de film ‘An Evening with Tim Rice’

Seabourn, ’s werelds beste ultra luxe cruisemaatschappij, gaat een exclusief partnership aan met Tim Rice, de gerenommeerde Engelse songwriter van musicals voor Broadway, West End en films, winnaar van 3 Oscars, 3 Tony Awards, 3 Golden Globes en verschillende Grammy Awards.

Tim Rice

Tim Rice

Tim Rice, een première op zee

De première van de nieuwe productie ‘An Evening with Tim Rice’, exclusief gecreëerd voor Seabourn in samenwerking met Belinda King Creative Productions, is te zien aan boord van het nieuwe Seabournschip Seabourn Encore in januari 2017, wanneer het vanuit Singapore zijn allereerste cruise maakt. De show maakt dan zijn opwachting op de rest van de vloot volgend jaar, met als hoogtepunt de show aan boord van het nagelnieuwe Seabourn Ovation, dat in de lente van 2018 te water wordt gelaten.

 

 

Miljoenen mensen wereldwijd gingen al kijken naar Tim zijn werk: Joseph and the Amazing Technicolour Dreamcoat; Jesus Christ Superstar en Evita (met Andrew Lloyd Webber); Chess (met Bjorn Ulvaeus en Benny Andersson van ABBA); Aladdin en Beauty and the Beast (met Alan Menken) en The Lion King (met Elton John) – om er maar enkele te noemen. In 1994 werd Tim geridderd door de Britse koningin Elizabeth II voor zijn muziekprestaties en in 2008 kreeg hij een ster op de Hollywood Walk of Fame.

 

 

Muzikale tocht

‘An Evening with Tim Rice’ wordt een voorstelling in concertstijl, volledig ingesproken door Tim zelf. Hij neemt ons mee op een muzikale tocht langs enkele van zijn bekendste werken. In de productie, met anekdotes en beelden uit zijn persoonlijk archief, treden de 4 Seabourn Encore Singers op. Toeschouwers in de Grand Salon aan boord van elk schip zullen ontdekken hoe elk lied ontstond als ze meegezogen worden in de wereld van een van de meest gerespecteerde en iconische songwriters op onze aardbol.

“Dit is nieuw voor mij, het is een geweldige ervaring om terug te kijken op mijn carrière en de vriendschappen die zijn ontstaan,” zegt Tim Rice. “Het resultaat is een show die je nergens anders vindt. Ik heb het geluk dat mijn werk overal ter wereld is vertoond, dus vind ik het fantastisch dat deze productie de wereld rondvaart op volle zee aan boord van de mooie schepen van Seabourn.”

Unieke voorstelling

‘An Evening with Tim Rice’ is geproduceerd door Belinda King Creative Productions. Exclusieve foto’s uit Tim’s privécollectie en boeiende dialogen maken er een unieke voorstelling van. Op schermen rond het podium wordt Tim met de nieuwste technologie op meesterlijke wijze in beeld gebracht. In de periode waarin de show loopt, maakt hij een aantal keren persoonlijk zijn opwachting op elk Seabourn schip. Zangers en muzikanten nemen het publiek mee in zijn speciale wereld, zodat de glamour en buzz van West End en Broadway op elke Seabourn cruise te beleven zijn.

“We houden allemaal van mooie liedjes die ons raken. We kijken er vol spanning naar uit samen te werken met Tim Rice, want hij is een van de meest veelzijdige en productieve songwriters van vandaag,” zegt Richard Meadows, President bij Seabourn. “Van ‘Don’t Cry For Me Argentina’ uit Evita tot ‘Hakuna Matata’ uit The Lion King – ik weet dat onze gasten met volle teugen zullen genieten. De hele Seabourn cruise-ervaring wordt met deze geweldige belevenis nóg boeiender. Onze 2 werelden, op zee en aan land, smelten zo samen tot een unieke luxereis.”

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.