“Beste shows en entertainment in Julianatoren”

De Diamond ThemePark Awards is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij awards worden uitgereikt aan Europese pretparken en dierentuinen. De Julianatoren is dit jaar genomineerd voor twee categorieën, namelijk “park met de beste shows en entertainment” en “meest kind-vriendelijke park”.

diamond-themepark-awards-julianatoren

Diamond ThemePark Awards

Het initiatief is gestart in 2010 door parkworld.be en pretparkbeest.be om zo de parken beter in de kijker te zetten. De focus ligt voornamelijk op Nederland en België. In de afgelopen jaren hebben andere grote partijen die zich volop bezig houden met de dierentuinen- en pretparkenbranche zich aangesloten bij dit initiatief om de organisatie grootser en professioneler te maken en samen een internationale zeer kritische vakjury te vormen. De awards welke worden uitgereikt mogen zeker worden gezien als “De oscars voor de parken”.

 

 

Trots op deze waardering

Ontzettend trots is de Julianatoren dat zij genomineerd zijn voor deze twee categorieën. In 2016 werd de Julianatoren al genomineerd voor “meest kind-vriendelijke park. En nu dus ook als park met de beste shows en entertainment. “Het sluit exact aan op onze strategie” aldus Boy Breuker, marketing manager van het pretpark. Hij vervolgt; “Enkele jaren geleden zijn wij gestart met het vergroten van de totale beleving. Met de professionals van Van Hoorne Entertainment genoten onze bezoekers afgelopen seizoen dagelijks van maar liefst zes verschillende shows en volop meet & greets met Jul & Julia in verschillende thema’s. En dit staat nog los van alle grote evenementen zoals o.a. de AFAS Sprookjesweken en Halloween. Maar niet alleen in het pretpark, ook thuis begint de beleving al. O.a. de TV-serie van Jul & Julia zorgt voor heel veel voorpret bij onze kleine gasten. Uit onze onderzoeken blijkt dat dit ontzettend gewaardeerd worden door ouders. En nu -in onze ogen- een extra waardering door deze fantastische award waarvoor de Julianatoren genomineerd is”.

 

 

Stem procedure

Andere genomineerden voor de categorieën zijn o.a. Efteling, Toverland en Plopsa. De winnaars worden bepaald door een vakjury in combinatie met een publieke stemcampagne. Het publiek kan nog tot 30 november 2016 stemmen via de website van diamond theme park awards. De bekendmaking van de winnaars zal gebeuren tijdens een speciaal evenement in Walibi Belgium.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.