Beckum komt naar pretpark ‘De Waarbeek’ voor 750 jarig bestaan

In 2016 bestaat Beckum 750 jaar. Dat wil zeggen dat er 750 jaar geleden iets over het dorp werd vastgelegd in een officieel document. Tijd voor een feestje en voor een jaar met groot aantal festiviteiten!

Familiepretpark de Waarbeek

Familiepretpark de Waarbeek

750 jaar is speciaal

Voor Waarbeek directeur Arijan van Bavel reden om het hele dorp uit te nodigen om naar Familiepretpark de Waarbeek te komen. “Het is natuurlijk heel speciaal dat je dorp 750 jaar bestaat, en graag willen wij alle kinderen die uit Beckum komen een leuke herinnering geven!”. Die herinnering bestaat uit een leuk dagje uit voor de kinderen in het leukste pretpark van Twente.

 

 

“Ik kom zelf uit een klein dorp, en weet hoe leuk het is om met het hele dorp feest te vieren”, aldus van Bavel. “Om het echt een feest te laten zijn, mogen alle kinderen die uit Beckum komen gratis naar binnen”.

 

 

Vrijdag a.s. komen de Beckumse kids samen met hun ouders naar de Waarbeek. Het park gaat er die middag speciaal om 12.00 uur voor open.

De Waarbeek ook leuk in het najaar

Kom naar de Waarbeek in de herfstvakantie, voor een leuke show met Twekky en Postbode Pelle. Maar kom ook lekker griezelen tijdens Halloween of bezoek het speciale Pietenpark eind december!

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.