SAS passagiers spelen hoog spel tegen topschaker Magnus Carlsen

De Scandinavische luchtvaartmaatschappij SAS is een samenwerking aangegaan met de wereldkampioen schaken Magnus Carlsen. Dit geeft reizigers de unieke mogelijkheid het op te nemen tegen de hoogst genoteerde schaakspeler in de geschiedenis.

Een vliegtuig van Scandinavian Airlines

Een vliegtuig van Scandinavian Airlines

Samenwerking met Magnus Carlsen

Als onderdeel van de samenwerking met Magnus Carlsen en zijn bedrijf Play Magnus AS kondigt SAS de lancering aan van de Play Magnus game aan boord van alle SAS inflight entertainment systemen vanaf deze maand.

 

 

SAS is een van de weinige luchtvaartmaatschappijen die Wifi biedt tijdens lange afstandsvluchten. Passagiers die vliegen in een van de geüpgradede vliegtuigen kunnen tijdens hun vlucht Play Magnus game gebruiken. Op het entertainment systeem kunnen passagiers het op verschillende niveaus tegen Magnus opnemen: verdeeld in leeftijdscategorie op basis van het niveau dat Magnus zelf had op die leeftijd – van 5 tot zijn huidige 25 jaar.

 

 

Introductievideo

Passagiers op lange afstandsvluchten krijgen eerst een introductievideo te zien waarin Magnus Carlsen de passagiers uitdaagt het tegen hem op te nemen. Daarnaast zijn er 6 tutorials beschikbaar op SAS TV. Deze zitten boordevol tips hoe tegen hem te schaken waarmee passagiers hun schaakniveau kunnen verbeteren. Een volgende ontwikkeling geeft passagiers de mogelijkheid te spelen tegen andere passagiers aan boord.

SAS en Play Magnus delen een passie voor innovatie en trekken daarom samen op om de missie van Play Magnus de wereld op een leuke manier een beetje slimmer te maken, te helpen verwezenlijken. Voor Magnus Carlsen komt een droom om schaken verder de wijde wereld in te brengen, een stukje dichterbij.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.